2777
2789
نگا وسط نون ساندویچی میزاری باید همون موقع بخوری، میمونه من دوس ندارم، حالا خودت هرجور صلاح میدونی، ...

نه تونون همونجامیکنن توپارک توظرف سلفون کشیدم 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه جزیی تر بگی چه مقدار از هر چی برداشتی و قیمت هر کدوم چقدر شد؟

لوازم الویه؟

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

نگا وسط نون ساندویچی میزاری باید همون موقع بخوری، میمونه من دوس ندارم، حالا خودت هرجور صلاح میدونی، ...

بانون زودخمیرمیشه همونجا تازه میریزن تونون

نه تونون همونجامیکنن توپارک توظرف سلفون کشیدم

اها این خوبه اگه اینجوره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
بله دیگه برا ۳۰ نفر چقدر از هر موادی زدی؟

ببین تقریبامیشد60تا70تا عکسشومیزارم حجمشوببین مقدارشم میگم

ممنون

ببین کالباس درجه یک دوتاش شد600وخورده یه دوکیلو سس دوکیلویی کاله شد400سینه مرغ 350ماست دوتاظرف یه کیلویی خیارشوردوکیلو نخودفرنگی یه بسته سیب زمینی12تامتوسط تخم مرغ 8تا زیتون نیم کیلو نوشابه ونون هم دونه ای6500بود هویج یه کیلو

ببین کالباس درجه یک دوتاش شد600وخورده یه دوکیلو سس دوکیلویی کاله شد400سینه مرغ 350ماست دوتاظرف یه کی ...

با اجازه ات اسکرین گرفتم داشته باشم اندازه ها رو 

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
ببین کالباس درجه یک دوتاش شد600وخورده یه دوکیلو سس دوکیلویی کاله شد400سینه مرغ 350ماست دوتاظرف یه کی ...

سیب زمینی ۱۲ تا دونه ؟

نسبت موادت به سیب زمینی خیلی نیست؟؟

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
سیب زمینی ۱۲ تا دونه ؟نسبت موادت به سیب زمینی خیلی نیست؟؟

نه بابا متوسط تقریبابزرگ بود بعدم کالباس هس مرغ ریش شده تخم مرغ هس ایناروهم زیادمیشه دوتاکالباس بزرگ