2777
2789

اینهمه زحمت نمیکشیدی میگم این سالم تره خودم بهترین مواداستفاده کردم بنظرخودم یکم گرون شدچون لوازمش خیلی گرون شده چون برابچه های مدرسه اس گفتم موادخوب بزنم مسموم نشن سلفون کشیدم بردم دادم خواهرم ببره مدرسه چون بچه های نیازمنداونجازیاده بنظرتون همبربهتره یاالویه یافلافل برانذری میگم حالابراهرجاباشه😄چون برابچه های کارهم میخوام درست کنم نمدونم کدوم بهتره 

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

سخت نیست درست کردن اونهمه الویه؟؟؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

هرچی سالمتر بهتر خدا خیرت بده به فکر سلامتشونم بودی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی سالمتر بهتر خدا خیرت بده به فکر سلامتشونم بودی

قربونت اره بازبچه هامعده شون حساس

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

سالادالویه احتمال فسادش بالاست. من باشم فلافل درست میکنم

تاصبح تویخچال زنگ اول هم میرن پارک

فلافل خونگی هم خوبه و احتمال مسمویت کمتر‌...الویه هم خوبه

فلافل خونگی بلدنیستم وامیره بیزونیاهم خیلی گرون 30تادونه داره

یک کیلو گوشت هم میشه خرید چرخ کنید و همبرگر خونگی درست کنید خیلی خوشمزه وعالی میشه

موادش هموناس یکی نمیشه؟

فلافل خونگی بلدنیستم وامیره بیزونیاهم خیلی گرون 30تادونه داره

فلافل کیلویی آماده و سرخ شده از جای مطمئن بخر

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
تاصبح تویخچال زنگ اول هم میرن پارک

نگا وسط نون ساندویچی میزاری باید همون موقع بخوری، میمونه من دوس ندارم، حالا خودت هرجور صلاح میدونی، دستتم درد نکنه خدا به زندگیتون خیر بده ❤️

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی