2777
2789
عنوان

اونایی که با مادرشون مشکل دارن

151 بازدید | 13 پست

آقا من تموم این سالا تحمل کردم هی هیچی نگفتم ولی دیگه بسه کارد به استخونم رسیده ۱۰۰۰ دفعه گفتم با زبون آدمیزاد ولی انگار ن انگار مادرم لباسای منو بی اجازه من یا یکی میکنه میکنه دستمال یا خودش میپوشه گشادشون میکنه همونایی که میپرسم ازش کجاعه میگه نمیدونم اصلا نگین حریم شخصی چون اصلا ندارم ن اتاق دارم ن کمد خونه قدیمی هر چی لباس میخرم ور میداره قائم میکنه بعد میپرسم کجاعه میگه نمیدونم دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار از دست کاراش هی فوضولی فوضولیفوضولی بعد مین چرا نسل جدید پرو شدن والا با این حجم توهین و دخالت بی جاعه یه عده بازم خیلی خوب احترام نگه میداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرا عشقن 

اونی که با مادرش مشکل داره،قطعا مشکل از خودشه

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

ما هم تو مجردی همین بودیم خدا سر شاهده شماها پادشاهی میکنید ما لباس نداشتیم ک حتی مثلا یکی بپوشه حتی منو بزور شوهر دادن ولی بخدا یبارم با مامانم تند حرف نزدم بی احترامی نکردم خدا انشالله کمک همه باشه امان از خانواده های ...

واقعا سخته چی بگمتو کیف یا نایلون نمیشه بزاری قایم کنی؟

نه بابا پیدا میکنه بازم اصلا موندم بخدا لجم گرفته هر لباسی که جلو چشم پاره میره گریم میگیره خوب دوسش داشتم اون لباسو نمیدونم چ لذتی میبره اشک منو دراره

مادرا عشقن اونی که با مادرش مشکل داره،قطعا مشکل از خودشه

اصلا خوندی تاپیکو؟ البته حق داری اینو بگی چون مادرا شما مردار لوس بار میارن و منم یکی هی لیلی ب لابام بزاره خودمو میکشم براش مشکل از شماهاعه که نخوده یه سسشری تف میدین 

ما هم تو مجردی همین بودیم خدا سر شاهده شماها پادشاهی میکنید ما لباس نداشتیم ک حتی مثلا یکی بپوشه حتی ...

مسابقه کی از کی بدبخت ترس؟ اره پادشاهی از نوع برده داری والا  اینکه آدم تو چ دوره ایی بدنیا بیاد دیگه دس خودش نیس

مسابقه کی از کی بدبخت ترس؟ اره پادشاهی از نوع برده داری والا اینکه آدم تو چ دوره ایی بدنیا بیاد دیگ ...

مسابقه ی کی بدبخت تره نیس میگم بازم باید تحمل کرد انشالله خدا یه بخت خوب برات باز کنه بجون بچه هام وضعیت ما بدتر بود حداقلش شماها یه کلاسی یه بیرون رفتن معمولی دارید ما همونم نداشتیم من حتی نذاشتن دیپلم بگیرم