2777
2789
عنوان

اعصابم خرده 😐🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که خیلی خوبی

من امروز 

پسر معلول همسایه‌مون رو دیدم

فکر ‌کنم ۴۰ ساالش باشه . مامانش هم نزدیک ۶۰

تنها با هم زندگی میکنن

اومدم خونه براش گریه کردم اصلا هم دست خودم نبود😕

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

سرگرمی ما شده تکراری دیدن سریال های صدا و سیما

هیچ رسانه ی مثل ما ایرانی ها مخاطب نداره که درخ‌است های تکراری بدن

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

😔😂تو اصلا تا به حال گریه شدی خواهرم؟!

خیلی کم اصولا وقتایی که ناراحتم فقط میخوابم

من از بچگی مامانم فشار خون داشت بعد من یه بار گریه کردم از ناراحتی من ناراحت شد  فشارش خیلی بالا رفت خطرناک بود براش

از اون به بعد در بدترین شرایط هم جلوش گریه نکردم گاهی چرا میرم تو حموم تنها گریه میکنم قشنگ دلایل رو جمع میکنم با هم زار میزنم😂😂

ولی اینکه برا فیلم و سریال گریه کنم نه اصلا نبوده

من حتی زن عموم هم فوت کرد گریه نکردم ولی کلی فاتحه فرستادم دم به دقیقه سر نماز چون مامانم همونطوری حالش بد بود دیگه من گریه میکردم هیچی

خیلی کم اصولا وقتایی که ناراحتم فقط میخوابممن از بچگی مامانم فشار خون داشت بعد من یه بار گریه کردم ا ...

عزیزممممم ، الهی که همیشه شاد باشی قشنگم 

کار خوبی می‌کنی البته 

برای سلامتی مامان گلت هم صلوات فرستادم و روح زن عموت