2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هیچی

سؤال خیلی خوبی پرسیدی — و اینکه آب زیاد می‌خوری ولی هنوز پوست و مو خشکه، یعنی احتمالاً مشکل فقط در میزان آب خوردن نیست، بلکه در جذب، نگهداری یا دفع آب از بدن اتفاق می‌افته.
بذار برات قدم‌به‌قدم توضیح بدم 👇

برای اینکه آب در سلول‌ها بمونه، نیاز به سدیم، پتاسیم و منیزیم داریم.
اگر فقط آب خالص زیاد بخوری ولی الکترولیت کافی نداشته باشی، آب از بدن دفع می‌شه (ادرار زیاد، بدون اینکه جذب مؤثری انجام بشه).

🧂 راه‌حل:

• روزی یکی دو لیوان آب رو با کمی نمک دریایی یا آب نارگیل طبیعی یا پودر الکترولیت بدون قند مصرف کن.
  • غذاهای حاوی پتاسیم (مثل موز، آووکادو، سیب‌زمینی، اسفناج) و منیزیم (بادام، تخمه کدو، شکلات تلخ) بخور.

اگر دچار نفخ، اسهال، یبوست مزمن یا سوءجذب روده‌ای هستی، ممکنه آب و مواد مغذی درست جذب نشن.

🔍 پیشنهاد:

• تست ویتامین D، B12 و آهن بده (کمبودشون می‌تونه باعث خشکی پوست و مو بشه).
  • اگه روده تحریک‌پذیر یا گلوتن/لاکتوز حساسیت داری، اونم بررسی کن.

آب بدون چربی در پوست نمی‌مونه. لایه‌های پوست برای حفظ رطوبت به اُمگا-۳ و چربی‌های سالم نیاز دارن.

🥑 راه‌حل:

• هفته‌ای چند بار ماهی چرب (سالمون، ساردین)، یا روغن زیتون، آووکادو، تخم کتان، گردو مصرف کن.
  • در صورت تمایل، می‌تونی مکمل امگا-۳ خالص (EPA/DHA) بگیری (با مشورت پزشک).
  • هوای خشک (به‌ویژه اگر در فضای بسته با کولر یا بخاری هستی) باعث از دست رفتن رطوبت پوست می‌شه.
  • خواب ناکافی، استرس، و مصرف زیاد قهوه یا چای مدر هم می‌تونه بدن رو دهیدراته کنه.

🌿 کارهایی که کمک می‌کنن:

• استفاده از مرطوب‌کننده‌های چرب‌تر بعد از حمام.
  • دستگاه مرطوب‌کننده هوا (humidifier) در اتاق خواب.
  • کاهش مصرف کافئین و نوشیدنی‌های مدر.

اگر با وجود رعایت همه‌ی موارد بالا هنوز دهیدراته‌ای، بهتره پزشک موارد زیر رو چک کنه:

• عملکرد کلیه و تیروئید
  • سطح قند خون و انسولین
  • هورمون‌های آدرنال (کورتیزول)
    گاهی اختلالات هورمونی یا متابولیکی مانع نگهداری آب می‌شن.

اگه خواستی، می‌تونم برات یه چک‌لیست کامل تغذیه و مکمل‌ها برای رفع خشکی پوست و مو بنویسم (با زمان‌بندی روزانه).
می‌خوای برات آماده‌اش کنم؟

به این چیزای نیست که بزرگوار اب خوزدن تاثیر داره ولی اینکه توقع پوست کره ای داشته باشی نه 

اب زیاد خوردن نمیتونه ژنتیک شما رو تغییر بده مه شما به صورت ژنتیکی شاید پوست و مو خشکی داری

یا اختلال هورمونی. اب واسه اینا کاری نمیتونه بکنه

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

منکه برای پوستم جالپرو تزریق کردم بهتر  شد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......