2777
2789
عنوان

کمک جونم در خطره

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما مشاوره برو چون شما هم مثل همسرت رفتار درستی نداری و تربیت بچه رو با مشکل مواجه میکنید اگه هیمنه پدر پیش بچه مخصوصا پسر ازبین بره رو تربیتش تاثیر منفی میزاره 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

عزیزم حتما مشاوره برو چون شما هم مثل همسرت رفتار درستی نداری و تربیت بچه رو با مشکل مواجه میکنید اگه هیمنه پدر پیش بچه مخصوصا پسر ازبین بره رو تربیتش تاثیر منفی میزاره 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

یک بسته یا نه دو بسته قرص بیزاکودیل حل کن توی غذاش بده بخوردش تا دوماه توی دستشویی زندگی کنه لای گوه ...

اتفاقا به این فکر کردم اما کثافت کاریش واسه خودمون میشه تو خونه حالا دیگه میخواد سر کارم نره همش حلو چشم باشه 

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

اتفاقا به این فکر کردم اما کثافت کاریش واسه خودمون میشه تو خونه حالا دیگه میخواد سر کارم نره همش حلو ...

اره اینم هست کاش یچیز بدی بهش ک بره بیمارستان تا دوهفته خونه نباشه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
گفتم هزاربار اتفاقا وقتی ارومه خیلی خوش اخلاقه منم باهاش خیلی راحتم اما انگار کلا چیزی متوجه نمیشه ن ...

ببین کپ بابای منه اصلا پشمام ریخت نگم این مرد چه تاثیراتی منفی رو ما گذاشته .مواظب بود و سلامت روانش باش خیلی زیاد بعضی چیزا جبران نمیشه

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

اره روانیه خودم میدونم . کلا مرض داره . عکسش و به یه نفر که موکل داره نشون دادم بدون اینکه چیزی بگم ...

سراغ دعا و جادو جنبل و خرافات نرو که بدتر میشی

از راه های عقلانی مثل درمان پزشکی اقدام کن و باز خدا بخواه کمکت کنه 

عزیزم حتما مشاوره برو چون شما هم مثل همسرت رفتار درستی نداری و تربیت بچه رو با مشکل مواجه میکنید اگه ...

ببین عزیزم کاملا حق با شماست من خودمم دائم سرم تو مطالب روان شناسی کودکه همیشه بخدا سعی دارم بین اینا رو بگیرم پسرم باباشو کتک میزنه بخدا اونقدر حواسشو پرت میکنم هی به شوهرم میگم یه کاری نکن بزندت رو مخش نرو نباید حرمتت شکسته بشه بخدا اونقدر میگم بهش که خدا میدونه اما حالیش نیست . امشبم تو اتاق خودمون بود پسرم تو هال منم تو اتاق بچه ها. شوهرم همین که از اتاق رفت بیرون سر یخچال که میوه بخوره شنیدم به پسرم گفت گم شو گم شو اونم گفت خاک تو سرت خاک . خودش باعثه بخدا من هزار بار گفتم با ارامش. امشب قبول دارم حرفم اشتباه بوده توجیه نمیکنم اما بخدا هرکی جای من بود روانی میشد . صبح تا شب با دوتا بچه کوچیک شیطون سر و کله میزنم نه شب خواب دارم نه روز استراحت شبم که شوهره میاد باید جنگ و دعوا ببینم . بخدا داغونم . 

شوهرمنم دقیقااااا اینجوریه انقدر هروز حرصم میده که میخوام سکته کنم از دستش کثافتو ازش نفرت دارم شدید

خدا لعنتش کنه