2777
2789

این روزا

حس میکنم،آهنگا نمی آهنگن،فیلما نمی فیلمن،زندگی نمی زندگیه و آدما نمی آدمن...

قبول دارید دنیا یه مدتیه مثل قبل نیست ؟!

چقدر دلم واسه لحظه ها و خاطرات شیرین گذشته تنگ شده

واسه اون روزای ساده و آروم و بی دغدغه...

روز های خوب تو راهه...😍🥰✨

دیالوگ کدوم فیلم بود؟

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم نکنه ما مردیم وارد برزخ مسخره ای شدیمآخه واقعا دنیا یه جوری شده

اصلا همه چی عوض شده،هیچی حس و حال گذشته رو نداره

یه جوری سرد و بی روح

اصلا همه چی عوض شده،هیچی حس و حال گذشته رو ندارهیه جوری سرد و بی روح

آره واقعا

بیشترهم بعد ج. ن. گ اینجوری شدیم 

نکنه ایران با خاک یکسان شده هممون مردیم و الان توی یه دنیای دیگه ایم

وای ارههه 

اهنگا یه طوری شدن همه بوم بومه و مثل قبل نی اشک ادمو در بیاره یا لذت ببره از معنیش و اینا 

فیلما هم که انگار نویسنده ها مخشون تعطیله ـ جدی من میتونم بهتر از اینا فیلمنامه بنویسم

از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻

دیالوگ فیلم نیست گلم

من شنیدم اینو قبلا

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

وای ارههه اهنگا یه طوری شدن همه بوم بومه و مثل قبل نی اشک ادمو در بیاره یا لذت ببره از معنیش و اینا ...

موافقم...آهنگ تاسیان علیرضا قربانی رو گوش بده

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

آره واقعابیشترهم بعد ج. ن. گ اینجوری شدیم نکنه ایران با خاک یکسان شده هممون مردیم و الان توی یه دنیا ...

من سه چهار سال این حسو دارم نسبت به همه چی😢