2777
2789
عنوان

رفتار من بی ادبانه بود یا این خانوم🤨🤨🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 44 پست

ببین من به نظرم شما تو تعریف زیاده روی کردی اگر رابطتون معمولیه من باشم یه گل میذارم اونم چون دیدم رد میشم اینجوری پیام نمیدم به کسی که میونم معمولیه باهاش اما ایشون با توجه به حد رابطه شما عادی بوده الان من برادرزاده دارم دختره نهایت تولدای بچه هامون رو تبریک می گیم اولا قربون صدقه میرفتم دیدمسرد جواب میده منم خیلی تغییر کردم صرفا تبریک تولد تلفنی و تمام بدون قربون صدقه ایشون که دیگه ظاهرا فامیل درجه یک نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا درست میگید.من زیادی تبریک گفتم 😊

آره عزیزم من این روزا رو سپری کردم الانم آنفالو و .. نکن زشته یعنی خیلی حساسی اینجوری برداشت می کنه اما یکی دو دفعه حتی چیزی دیدی هم رد شو یا نهایتا گل قلب هم زیادیه به نظرم 

عزیزم اینها فحش هم میدن دیگه توقع که نباید داشته باشیم ادب داشته باشند یا جواب ادب رو با ادب بدن

ن آخه میخوام بدونم دلیلش برای این حرف چی بوده

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.
آره عزیزم من این روزا رو سپری کردم الانم آنفالو و .. نکن زشته یعنی خیلی حساسی اینجوری برداشت می کنه ...

عزیزم اخه شخص نزدیکی نیست 

وقتی تبریک گفتم باخودم فکر کردم اصلا چرا من پیج ایشونو قبول کردم دوره 

به قول شما من زیادیه یسری رفتارام

چراچون جواب احترامی که گذاشته رونمیبینه؟

قرار نیس مردم مطابق میل ما جواب بدن 

تبریک گفته،طرف تشکر کرده ازش 

حد تشکر و به قول خودش قربون صدقه مشخص نشده بود بینشون،قراردادی وجود نداره ، اونقدرام صمیمی نیستن که طومار بنویسه براش

ن آخه میخوام بدونم دلیلش برای این حرف چی بوده

از ادمایی که نمیفهمن دلیل نخواه 

اینها دور و برشون پر از ادمایی هست که شب تا صبح به هم‌متلک میندازن و فحش میدن اما دلشون خوشه که اون جنگ اعصاب رو دارن 

متاسفانه سلامت روان ندارند 

من حاظرم پنج نفر ادم درست حسابی با کمالات دورم باشن تا هزار نصفه ادم

آره عزیزم من این روزا رو سپری کردم الانم آنفالو و .. نکن زشته یعنی خیلی حساسی اینجوری برداشت می کنه ...

درست میگی شما مثلا خودمن .زنداییم پیجمو داشت ولی مال خودش قفل بود منوفالونمیکرد درحالی که عروسمون فالو بود .برام عجیب بود واقعاچون برخوردبدیدنداشتیم باهم .بعدتولد بامناسبتای اونا پبام میداد وفلا برامن لایک خالی میکرو وافعا مونده بودم آنفالوش کردم تا بهش فکرنکنم

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.
قرار نیس مردم مطابق میل ما جواب بدن تبریک گفته،طرف تشکر کرده ازش حد تشکر و به قول خودش قربون صدقه مش ...

نظر شما اصلا محترم نیست  و دیگه طرز فکر سمی تون رو به اشتراک نذارید✨️

چون گفتی قرار نیست مطابق میل ادما جوابشونو بدیم