2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صافکاری جداس و بستگی ب نوع خسارت و نوع ماشین داره...اکثرن خودشون تو پروسه خرید ماشین تصادفی هستن و ح ...

نقاش چی ؟؟ 

ماهی چند میتونه باشه از هوش مصنوعی پرسیدم گف ۳۰ /۴۰ اینا

ما یه خونه به صافکار فروختیم فهمیدیم نصف محلمون مال این آقاست این خونه رم برا پسرش خرید که زیر ده سال سن داشت البته تو هر شغلی یه عده بیشتر موفق میشن همه مثل هم نیستن

درآمدشون سقف نداره، محض اطلاعتون جز مشاغلیه که قیمت مصوب نداره چون هنره!!

ولی اگه صافکار دارید و براتون عزیزه مراقبشون باشید، اونها در معرض آلودگی صوتی ، تنفسی و فرسودگی بالای عضلات هستن!! لحظات استراحت نیاز به فضای آروم دارن...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

درآمدشون سقف نداره، محض اطلاعتون جز مشاغلیه که قیمت مصوب نداره چون هنره!!ولی اگه صافکار دارید و برات ...

نه نقاش داریم 🥲سر و صورتو لباس تمام رنگ خودشم 

صدفی 😂

ممنونمم بابت اطلاعتون 🙏🏻🤌🏻♥️

نه نقاش داریم 🥲سر و صورتو لباس تمام رنگ خودشم صدفی 😂ممنونمم بابت اطلاعتون 🙏🏻🤌🏻♥️

وضعیت اونها هم خوبه اما نسبتا کمتر از صافکارهاست!!

عزیزانی با دستهایی مهربون و سیقلی با پوستی که از شدت پوساب زدن نازک شده!!

ریه‌هایی پُر از گَردِ رنگ، حساسیت به تینر و بنزین... چشم‌هایی تیزبین به بازی رنگ‌ها، هنر ساخت و ترکیب رنگ‌ها...

جسارتا همه چیز پول نیست، هرچه هست خداحافظ کنه هنرمندتون رو ، مراقبشون باشید...🌱

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.