2777
2789
عنوان

خواستگارم

516 بازدید | 33 پست

سلام خواستگارم ازم ۸ سال بزرگتره و فوق لیسانس عمران و شغلش هم لوازم یدکی ماشین هست 

بنظرتون مورد خوبیه یا نه.

از لحاظ اخلاقی هم اوکیه ولی خیلی مذهبیه و خودمم مذهبیم ولی نه اینقدر(چادری نیستم و مانتویم ولی نماز و روزه میگیرم) دانشجو هم هستم و ادیتور هم هستم. .تا حالا گفت رابطه عاطفی نداشته .خودمم همینطور

از لحاظ چهره ولی باب دلم نبود یعنی خوبه ها ولی من نپسندیدم  . هم قد هستیم

چون من اصلا قصد ازدواج ندارم گفتم جواب منفی بدم 

البته یه بار جواب منفی دادم قبل از اینکه ببینمش ولی بازم نظرم همونه .پسر خوبیه ولی من قصد ازدواج ندارم فعلا بخاطر ازمونی که پیش رومه.

و اینکه انگار ترس مسئولیت های زندگی و ازدواج رو هم دارم .

خونه و ماشین داره و مغازشون هم تو شهرمون خیلی معروفه .چون میگن منصفه.

پدرو مادرم و فامیلا میگن پسر خوب کم پیدا میشه .پسری که تا حالا رابطه عاطفی رو تجربه نکرده (حتما میگید از کجا فهمیدم  شاید دروغ بگه پسره.ولی کامل مشخص بود که تا حالا با یه دختر حرف نزده 😂)نمیخواست بگه اصلا

قصد ازدواج نداری چرا خواستگار راه میدی

اره خوبه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم عجله نکن

که تا اخر عمر حسرتش و بخوری

من خودم اگه از خواستگاری خوشمم نیاد

سعی می کنم واقعا بهونه ای درست داشته باشم

که در اینده نگم کاش عجله نمی کردم

الان هم به خواستگار های پنج سال پیشم نگاه می کنم

می بینم که برای همشون دلیل درستی داشتم

که حتی عقل الانمم تاییدش می کنه

به نظرم عجله نکنکه تا اخر عمر حسرتش و بخوریمن خودم اگه از خواستگاری خوشمم نیادسعی می کنم واقعا بهونه ...

اره منم میگم 

بخاطر شرایطش که اوکیه

میترسم چند سال دیگه پشیمون بشم 

تو دوراهی گیر کردم