به علاوه که با همه تخس و بد اخلاق باشه و با من مهربون
لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید. لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️
قیافه واسم خیلی مهمهبه علاوه که با همه تخس و بد اخلاق باشه و با من مهربون
باشگاهی بودن و شکم نداشتن
هم رشتم باشه
دلقک بازیاش مثل خودم زیاد باشه
رمانتیک باشه
لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید. لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
خوشگل تو دل برو متعهد و حرکات و رفتار مردونه شوخ طبع و خوش رومعلممم باشه
تو هنوز دنبال معلمی؟😂
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
مامانی نباشه . مهربون ولی درعین حال جدی منظورم اینه که دلقک بازی درنیاره زیاد لوده نباشه ، با درک باشه . تحصیلاتش خوب باشه . خانواده ی با اصالت داشته باشن یعنی خانوادشون داغون نباشه . رفتار پدرش با مادرش خوب باشه چون هر پسر رفتار با زنو از مادرش یاد میگیره . خسیس نباشه . چشم پاک باشه .
خداروشکر تو همش اوکیه
فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱