الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا بعد نوشتن پی ام برای شما گفتم ننه غصه بخورهبیا یه کاری کنیمتو بشقاب تزئین کنیم روش سلفون بکش ...
من نون رو به اندازه گردی بشقاب میبرم بعد روش تزیین میکنم بعد سلفون میکشم دیگه نمیریزه
در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷 بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...
ینی نون رو از روش میزاری بعد سلفون؟!متوجه نشدم عزیزم
نه دیگه نون رو میزارم رو بشقاب بعدم روی نون تزیین میکنم بعدم سلفون میکشم 😂😂
در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷 بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...
آها چه عالی اینم ایده خوبیهنه گوجه دارم نه هویج🥺😔خیار و خیار شور فقط دارم
خوبه تخمرغ و از عرض نصف کن
رو به روی هم بزار با یکم فاصله
با پوست خیار روشون خط بنداز بشن زنبور
با خیارشورم بال بزار بالاشون
دیگه بیشتر به ذهنم نرسید😅
فقط بگو کجش نکنه بازم