2777
2789
عنوان

روز جهانی تخم مرغ😭

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بعد نوشتن پی ام برای شما گفتم ن‌نه غصه بخورهبیا یه کاری کنیمتو بشقاب تزئین کنیم روش سلفون بکش ...

من نون رو به اندازه گردی بشقاب میبرم بعد روش تزیین میکنم بعد سلفون میکشم دیگه نمیریزه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

من نون رو به اندازه گردی بشقاب میبرم بعد روش تزیین میکنم بعد سلفون میکشم دیگه نمیریزه

ینی نون رو از روش می‌زاری بعد سلفون؟!

متوجه نشدم عزیزم

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
ینی نون رو از روش می‌زاری بعد سلفون؟!متوجه نشدم عزیزم

نه دیگه نون رو میزارم رو بشقاب بعدم روی نون تزیین میکنم بعدم سلفون میکشم 😂😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

نه دیگه نون رو میزارم رو بشقاب بعدم روی نون تزیین میکنم بعدم سلفون میکشم 😂😂

آها چه عالی اینم ایده خوبیه

نه گوجه دارم نه هویج🥺😔

خیار و خیار شور فقط دارم 

تموم شد که

من بچه هام با تزیینات نمیخورن

تخم مرغ محلی آب پز کردم درسته گذاشتم براشون خوردن

جور دیگه بود،لب نمیزدن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
آها چه عالی اینم ایده خوبیهنه گوجه دارم نه هویج🥺😔خیار و خیار شور فقط دارم

خوبه تخمرغ و از عرض نصف کن

رو به روی هم بزار با یکم فاصله

با پوست خیار روشون خط بنداز بشن زنبور

با خیارشورم بال بزار بالاشون

دیگه بیشتر به ذهنم نرسید😅

فقط بگو کجش نکنه بازم

خوبه تخمرغ و از عرض نصف کنرو به روی هم بزار با یکم فاصلهبا پوست خیار روشون خط بنداز بشن زنبوربا خیار ...

متوجه نشدم روشتو بزنم گوگل ببینم چی میاره

خدا خیرتون بده

بخاطر افسردگی و اظطراب شدیدی که دارم نمیدونی چه حالی ام

از وقتی فهمیدم دارم گریه میکنم😭