2777
2789
عنوان

بی انرژی بودن شدید در بارداری

86 بازدید | 20 پست

خانما شما هم مثل من بی انرژی بودین یا من غیر عادی هستم؟! چیکار کنم یکم بتونم سرحال تر بشم و حداقل کارای خونه رو انجام بدم؟؟ به زور فقط بلند میشم یه وعده غذا درست میکنم و آخر شب هم ظرفا رو میچینم تو ظرف شویی، همین! دیگه نای هیچ کاری رو ندارم، چند ماهه گردگیری و تمیزکاری نکردم، بیرونم خیلی کم میرم، بیشتر از نیم ساعت نمیتونم راه برم. فقط دلم میخواد دراز بکشم و بخوابم. شهر دور از خانواده ها هم هستیم و کسی نیست کمکم کنه. بنظرتون چقدر طبیعیه این حالم؟؟؟؟؟ راه حلی ندارین؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل آره همین جوره 

اخراش من خیلی زرنگ و تیز شده بودم هم بخاطر

زایمان راحت تر خیلی کار و تکون می‌خوردم

و هم خونه زندگی داغون خیلی کثیف شده بود دست به کار شدم 

معجزه شکر گزاری...

اخه میبینم همه باردارا خونه تکونی میکنن و آماده میشن برای بچه، من غصه م میگیره. اصلا آماده نیستم و ن ...

طبیعیه

اونام کمکی دارن شاید

من سر هر کدوم از بچه هام یه جور بودم 

سر اولی انرژیک بیشتر بود همه کار کردم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوایل آره همین جوره اخراش من خیلی زرنگ و تیز شده بودم هم بخاطرزایمان راحت تر خیلی کار و تکون می‌خورد ...

منم آخراشم ولی اصلا تیز نشدم😁 اصلا بدنم جون نداره

بعضیا رو میبینم مهمونی میدن تو بارداری تعجب میکنم!!!!

طبیعیه منم همش میخورم میخوابم🤣 اطرافمم انگار جنگ زده شده ولی خب کاری ازم برنمیاد اصلا نمیتونمممحموم ...

دقیقا خونه افتضاح شده، خودمم وزنم میره بالا

پس مطمئن باشم همه همینن؟؟؟؟؟😁