2777
2789
عنوان

لعنت به این وضعیت

137 بازدید | 14 پست

تا کی قراره با این گرونی بسازیم ؟پس ما کی جوونی کنیم اقای قاضی؟هرنیاز متوسط روزمره خواستیم گرون شد.2 هفته پیش وسیله خواستم بخرم دست نگه داشتم تا مبلغم کامل شه امروز میبینم از21 رسیده به 37 میلیون . چقدر بدوییم که برسیم ؟؟ بیمار میبینیم عفونت دندونش زده به فک و و پوست و …اخه یه دندون درست کردن چرا باید برای مردم عادی رویا باشه؟ خدایا اینجا روهم ببین ایران شده مثل هند بعضیا هستن هر روز وضعشون بهتر از دیروز میشه از طرفی خیلیا هر روز بیچاره تر و فقیر تر از دیروز . واقعا فقط منم که هر روز و شبم شده غصه خوردن  ؟ درسته هنوز خونه زندگی ندارم ولی میگم منِ جوون پس کی بتونم برای خودم زندگی درست کنم؟ اصلا میتونم ؟

🌸

الان یه عده پاچه پاره میان میگن اینجا همه چی گل و بلبله و این چیزا تو‌ کشورهای دیگست🤣

امشب خیلی غصه دارم بیان جلو خودم یه تنه همشونو حریفم . همین نتی که باهاش میان 50 درصد گرون شده تو یه ماه

🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب خیلی غصه دارم بیان جلو خودم یه تنه همشونو حریفم . همین نتی که باهاش میان 50 درصد گرون شده تو یه ...

چند روز قبل تو یه چنین تاپیکی حرف زدم تعلیق شدم،یعنی یه عده در این حد آدم فروش و احمقن فکر میکنن چون در حال حاضر این مشکلات مشکل اونا نیست و نونشون تو‌ روغنه تا ابد اوضاعشون همینه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

چند روز قبل تو یه چنین تاپیکی حرف زدم تعلیق شدم،یعنی یه عده در این حد آدم فروش و احمقن فکر میکنن چون ...

اخه حرف عجیبی نیست هرکی یکم وجدان داشته باشه  این وضعیت تو فشار قرارش داده . اونی که ماهی 300،400 تومن درامد داره فقط ککش نمیگزه  ؟ راهش دلالی و خرید و فروش دلار و گرون فروشی به مردم بیچاره است. والا استادای ما متخصص هم هستن باور کن جز یکی دوتا معروف اوناهم تحت تاثیر این گرونی ان همه از زندگی جا موندن

🌸

راستی وسیله ای که گفتی احیانا گوشیه؟اگه دوست داشتی بگو چیه،صرفا جهت کنجکاوی

خیلی چیزا نیاز داشتم . یه تبلت بود برای درسام که تبلت قبلیم تو این وضعیت خراب شد الان موندم تو چی بخونم جزوه و کتابمو . یه تعداد کتاب رفرنس که شدن هرپکیج معمولی 6 میلیون به بالا. یه گوشی پزشکی ساده دانشجویی که شده 14 تومن . تقریبا همه هم نیاز ضروری ام ان .

🌸

اخه حرف عجیبی نیست هرکی یکم وجدان داشته باشه این وضعیت تو فشار قرارش داده . اونی که ماهی 300،400 تو ...

هی ۳۰۰ ۴۰۰؟! حقوق خونواده سه نفرمون خیلی کمتر از این حرفاست واسه همین حقوق این قدری رو درک نمیکنم پس طبیعیه اونام امثال ما رو درک نکنن🤣ولی در آخر هممون تو یه کشتی هستیم،طبقه همکف که خیلی وقته نابود شده ما متوسطام داریم دست و پا میزنیم بعد از ما به بالایی ها میرسه

هی ۳۰۰ ۴۰۰؟! حقوق خونواده سه نفرمون خیلی کمتر از این حرفاست واسه همین حقوق این قدری رو درک نمیکنم پس ...

🙂فقط خدا باید کمکمون کنه من از همه قطع امید کردم .

🌸

خیلی چیزا نیاز داشتم . یه تبلت بود برای درسام که تبلت قبلیم تو این وضعیت خراب شد الان موندم تو چی بخ ...

ای وااای چه بد،خدایی ناراحت شدم،شما که میبینی تو چه وضعیتی هستیم وقتی پول دستته هرکدوم رو که میتونی بخری بخر منتظر نمون پولت کامل شه

ای وااای چه بد،خدایی ناراحت شدم،شما که میبینی تو چه وضعیتی هستیم وقتی پول دستته هرکدوم رو که میتونی ...

چه میدونستم تو دو هفته اینجوری میشه🥲 همون موقع باید میخریدم دیگه رفت تا کی بخرم . خدا کریمه ایشالا از به جا برسونه برام(:

🌸

چه میدونستم تو دو هفته اینجوری میشه🥲 همون موقع باید میخریدم دیگه رفت تا کی بخرم . خدا کریمه ایشالا ...

من چون قبلا تجربه کردم از اون به بعد یکم حواسم جمع شد

الانم ببین کدومشون واجبترن همونو اول بخر

عزییزم😔غصه نخور خدا بزرگه برات دعا میکنم مشکلت از جایی که انتظار نداری حل بشه

مرسی عزیزم 💖 شماهم انشالله خدا به اندازه دل بزرگت بهت خوشبختی بده 🥰

🌸

مرسی عزیزم 💖 شماهم انشالله خدا به اندازه دل بزرگت بهت خوشبختی بده 🥰

ای جانم ممنون برای دعای خیرت😍

آمین عزیزم،الهی برای هممون همین باشه🤲💚