2777
2789

ادم اونجا نمیدونه حرف بزنه حرف نزنه 

بره نره

دلم نمیخاد نرم و فرار کنم از حقیقت

تا کی میشه تو این جامعه پنهان شد.

جواب حرفاشونو بده،نده

بخدا زبونم از هرکی بگی دراز تره 

میترسم ولی جواب پس بدم از عاقبت بعدش میترسم

حوصله جنگ ندارم

کلا تو جامعه نمیدونم ب طرف نشون بدم ک میتونم جواب بدم یا بزارم حرفشو بزنه بره فقط بحث ادامه پیدا نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلن فقط به خانواده پدری این حسو داشتم ولی الان که بزرگتر شدم فهمیدم خانواده مادری هم فرقی با اونا ندارن 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

شاید روش من غلط باشه

اما از وقتی که یه لیست از بدبختی آدما تهیه کردم و حرفی بهم بزنن یکی از موارد اون لیست رو به روشون میارم آدم آروم تری ام و البته آدما هم یاد گرفتن چجوری با من رفتار کنن

https://t.me/OffShirley

هیچ کدوم باید یاد بگیری یه جوری حرف بزنی که هم حرفتو زده باشی هم احترام طرف مقابل حفظ بشه

مثلا اگه سوال بی ربط پرسیدم با یه لبخند مهربون بگو خب من خیلی راحت نیستم در این مورد صحبت کنم.

قرار نیست دعوا کنیم قرار هم نیست به دیگران سواری بدیم

قرار نیست بی احترامی کنی که می‌ترسی عزیزم 

من خودم اگه ناراحت بشم از حرف کسی ساکت نمی‌مونم ،مثلا در جوابش میگم باشه چاییتون سرد نشه ،یا غذاتون از دهن نیفته یا شما میوه تونو بخورین ،البته با لحن سرد میگم ، طرف خودش می‌فهمه باید خفه شه 

شاید روش من غلط باشهاما از وقتی که یه لیست از بدبختی آدما تهیه کردم و حرفی بهم بزنن یکی از موارد اون ...

دلم میسوزه

مثلا یچی میگه بگم دختر خودت ک فلانه رو جمعش کن؟

دلم نمیاد