2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم بفرست بیزحمت😭اسممو نمیتونم بگم ولی برای دومی ۶ساله اقدامم و نمیشه، بچم دیوونم کرده برا خوا ...

برای باردارشدنتون۱۴ صلوات میفرستم

اللهم عجل لولیک الفرج💚

زینب

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

عزیزم تو رو خدا به این نیت صلوات بفرست انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم  و پول ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی فکمو خدا برام برسونه دعا کن 😭..

برای باردارشدنتون۱۴ صلوات میفرستم

مرسی عزیزم

خدا به زندگیتون برکت و شادی بده  الهی آمین

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

عزیزم تو رو خدا به این نیت صلوات بفرست انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام و شوهر سابقم و خانواده اش و دختر عموهای مادرم و خونه دایی مادرم هر چقدر من و عزیزانم رو کتک زدن کتک بخورن و انشالله هر چقدر بهمون تهمت زدن بهشون تهمت بزنن و هر چقدر آبرومونو برد آبروشون همه جا بره و هر چقدر کوچیک و تحقیرمون کرد کوچیک و تحقیرشون کنن و انشالله هر چی ازمون گرفتن و هر بلایی سرمون آوردن سرشون پیش بیاد همین روزا خیلی زود😭 وانشالله دیگه هیچ وقت زور پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش به من و عزیزانم نرسه و اندازه سر سوزن نتونن آزارمون بدن و در حقمون هیچ ظلمی نتونن کنن😔😭🥹..