2777
2789
عنوان

دوس پسرم میگه میخام شوگرمامی پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 41 پست
نگفت ولی دلش میخاست

بعید می‌دونم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بلد نیس خب بچها دوس پسرم سیگارم نمیکشه😂

خب خیلیااا سیگار نمیکشن همه که معتاد نیستن ولی ایا دوست پسرت از وجود سیگار بی خبره معلومه که نهههه معلومه که میدونه سیگار هست معتادم هست

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

این آرزوی همه پسراست ولی کو شوگر ریخته انگار بیان سراغ اینا پولاشونو الکی بدن اینا پولدار شن😂😂😂

دقيقا

دوستم تعريف ميكرد خاله اش مجرد و پولداره

سن حدود ٤٥ پسره ٢٥ ساله اومده كلي مخ اش رو زده و راجع به شعر و فلسفه و … اظهار نظر كرده اخر گفته من شماره اون رو داشته باشم خاله دوستم گفته شما خيلي از من كم سن تري گفته واسم اصلا مهم نيست خيلي چيزاي ديگه مهمه

خاله دوستم خيلي با شخصيته برگشته گفته براي شما سن مهم نيست واي براي من سن مهمه

بابا میخاد ببینه کدوم گوری پیدا کرده اونم بره پیدا کنه دبگ واضحه

سواله دختر جان .یه سواله ساده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

سوال ساده أست ؟!به نظر ميخواد ببينه كجا پيدا كرده بره اونم همون جا پيدا كنه

با ۴۰سال سن دیگه تشخیص سوال ساده رو میتونم بدم عزیزم .اگر خیلی دوست دارید بچسید به این دوست پسرای کم سن و هی براشون دلغعشه برید دیگه خودتون میدونید 

با ۴۰سال سن دیگه تشخیص سوال ساده رو میتونم بدم عزیزم .اگر خیلی دوست دارید بچسید به این دوست پسرای کم ...

سوالش عجيبه اخه

پرسيده از كجا پيدا كرده

به نظرم واضحه ميخواد اونم بره پيدا كنه