2777
2789
عنوان

بچه رو برای غذا بیدار کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما کلا شکلات نخر که بچه نبینه دلش بخواد

بله حتما،،

میگم گاهی اینجور میشه،ما زیاد رفت و امد نداریم ،هرازگاهی که میریم مثلا امروز موقع ناهار یهو‌بی دلیل قهر کرد،عمش هم براش یکم هله هوله خریده بود

یاد نینی گیای خودم افتادم ساعت ۱۲ شب بود مامانم بیدار میکرد غذا بهم میداد بچه وعده غذایی خوبی اصلا ن ...

عزیزم یعنی چی مسموم میکنه من دخترم شیرمیخوره حدود۱ساعت بادم تخم مرغ مشکلی داره یعنی ندم؟

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

پفیلا معده پر کنه ولی چه فایده برای بچه سن بچت اصلا مناسب نیست تو روده هاش ممکنه‌گیر کنه 

والا من آدم بزرگ بخورم دل پیچه میگیرم 

امروز اصلا غذا نپختی چرا این بچه اصلا غذا نخورده؟ 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

عزیزم یعنی چی مسموم میکنه من دخترم شیرمیخوره حدود۱ساعت بادم تخم مرغ مشکلی داره یعنی ندم؟

منو بگو شیرو تخم مرغ همزمان میدم‌نميدونستم مشکل داره 

پفیلا معده پر کنه ولی چه فایده برای بچه سن بچت اصلا مناسب نیست تو روده هاش ممکنه‌گیر کنه والا من آدم ...

امروز غذا درست نکردم،طرفای۳/۴رفتیم کله پاچه ،داشتم به طرفندای مختلف گوشت زیر نون قایم میکردم‌بهش میدادم چند لقمه خورد یهو قهر کرد دیگه لب نزد(بقیه خندیدن فک‌کرد راجبه اینه)

عمش هم براش یه پلاستیک هله هوله خریده بود سرگرم‌اوناشد

گاهی وقتا اینجور میشه خودم حواسم هست ما زیاد رفت و امد نداریم گاهی ک میریم اینجوری میشه

کلا اشتهاش یکروز در میون خوبه سه وعده میخوره،شیر ‌‌میوه و آجیل میخوره،روز بعد نه

امروز غذا درست نکردم،طرفای۳/۴رفتیم کله پاچه ،داشتم به طرفندای مختلف گوشت زیر نون قایم میکردم‌بهش مید ...

اخ اخ امان از این محبت اطرافیان ک میان خوبی کنن نمیدونن ظلم میکنن با هله هوله گرفتن درک میکنم 

من بودم میگفتم عمه جونش دفعه بعد برای اسباب بازی بگیر بمونه یادگاری براش جای اینا 

منو بگو شیرو تخم مرغ همزمان میدم‌نميدونستم مشکل داره

ای خدا😢😢منم نمیدونستم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
احتیاط کن قشنگم🥲💕میدونم سلامتی دردونت واست مهمه ولی خوب نیست

دحترمن شیرخشک میخوره ها

وای اصلانمیدونستم