2777
2789

من از هفته آخر شهریور که دندونم خراب شد ۳ جلسه دورش بودم تا یکشنبه هفته پیش یعنی یه مدت دندون درد داشتم چهارشنبه هفته پیش هم سوزش ادرار گرفتم تو این هفته هم از دوشنبه سرما خوردم همون موقع پریود هم شده 

یه دوهفته ای هم هست روی گونه تقریبا ۱۰ جوش عفونی زدم یعنی دوشنبه هرکی منو میدید میگفت صورتت چیده روحیم رو داغون میکردن ولی خداروشکر همش داره حل می‌شده ولی خیلی این مدت درد کشیدم   

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

اره همزمان هم پریود شدم هم سرما خوردم هم گلاب به روتون اسهال شدم . هم اینکه میگرنم اود کرد

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

من در عرض یک ماه تومور ۲۴۰۰ کشف شد تو شکمم پولیپ کیسه سفرا دوتا تومور رو ستون فقرات دوتا از دندونام شکست  جراحی خیلی سخت داشتم تخمدان ولوله فالوپ از دست دادم واقعا ناراحتم شکمم برش خورده ناقص شده 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همزمان هم پریود شدم هم سرما خوردم هم گلاب به روتون اسهال شدم . هم اینکه میگرنم اود کرد

آره دل درد و اسهال هم داشتم چون خیلی دارو خوردم انواع آنتی بیوتیک ها برای مریضی های مختلف  

جوش های صورتم جوری بود که سرم پایین می‌انداختم میسوخت ودرد میکرد

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

من در عرض یک ماه تومور ۲۴۰۰ کشف شد تو شکمم پولیپ کیسه سفرا دوتا تومور رو ستون فقرات دوتا از دندونام ...

آخی عزیزم خدا رو شکر الان بخیر گذشته

آخی عزیزم خدا رو شکر الان بخیر گذشته

دعا کن اونایی که تو ستون فقرات هستش با دارو  خوب بشه دلم برا شوهرمو بچه هام می سوزه ۵۰ روزه زندگی نکردیم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن