2777
2789
عزیزم من اولین بار بچه ام ۱۸ ماهش بود دادم.چون اسهال نشد که بخوام بدم.وقتی دکتر میگه بده بهش بده.اوا ...

اخه رنگش قرمزه بیچاره بچم س ماهشه چ دارو ها ک نخورد 

خاستم خیالم راحت باشه ک چطور باید مصرفش کنم مثلا هر چند ساعت یبار باید بدم 

پارچه رو بزار یخچالاندازه نصف لیوان بزار بیرون دمای محیط بشهقاشق قاشق یا اگر شیشه میخوره بده بخوره ت ...

والا گفت توی لیوان کل بسته رو بریز تو میگی پارچ 

روی خود بسته هم نوشته 

ولی تو نت زده تو ۴ لیوان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمییدونی الان دارم چ عذابی میکشم و چ پولایی ک هزینه نمیکنم و اخر ب هیچ جوابی نمیرسم رفلاکس رو نمیدون ...

خود بدن بچه مقدار نیاز رو میگه

کم دفع کرد کم بدین زیاد دفع کرد زیاد بدین

مثل دو کفه ترازو 

خودتون با نیاز بدن بچه بسنجین

من نیم نگاهی به پستات انداختم بچتون احتمالا رفلاکس داره و به پروتئن گاوی حساسه چرا فقط سینه میدی هم ...

اره راستی خاستم اینم بگم خودم حس میکنم خیلی روش شیر دادنم بده مثلا الان شیر خشک میدم بعد پشت ‌سرش شیرخودم یا برعکس ی دقیقه سینه دهتشه ی دقیقه شیشه پشت سرهم مجبورم شیشه بدم چون شاغلم 

خود بدن بچه مقدار نیاز رو میگهکم دفع کرد کم بدین زیاد دفع کرد زیاد بدینمثل دو کفه ترازو خودتون با نی ...

خب دوساعت پیش سی سی سی دادم الان دیگ کی باید بهش بدم تایم خاصی نداری؟

خود بدن بچه مقدار نیاز رو میگهکم دفع کرد کم بدین زیاد دفع کرد زیاد بدینمثل دو کفه ترازو خودتون با نی ...

خب دوساعت پیش سی سی سی دادم الان دیگ کی باید بهش بدم تایم خاصی نداری؟

والا گفت توی لیوان کل بسته رو بریز تو میگی پارچ روی خود بسته هم نوشته ولی تو نت زده تو ۴ لیوان

شاید بسته کوچیکه

روی بسته مقدار آب رو نوشته بخون چی نوشته

بسته ای که من داشتم با ۴لیوان آب مخلوط نوشته بود

نمییدونی الان دارم چ عذابی میکشم و چ پولایی ک هزینه نمیکنم و اخر ب هیچ جوابی نمیرسم رفلاکس رو نمیدون ...

کدوم شهری اگه تهرانی حتما دکتر مقدادی تو شهران برو 

به نظرم بچت رو هم بین سینه و شیشه یکی رو انتخاب میکنه نباید باهم میدادی  قطعا شیرمادر یه چیز دیگه اس 

خیلی اسهال چیز خطرناکیه نوزادتم کوچیکه مرتب شیرخودت واآر اس بده شده از خوابم بیدارش کنی به زورشیرتو بده بزار مایعات بدنش بره بالا 

دکتر خوب ببری با چند تا داروی رفلاکس و کنترل اسید معده خوب میشه 

اره راستی خاستم اینم بگم خودم حس میکنم خیلی روش شیر دادنم بده مثلا الان شیر خشک میدم بعد پشت ‌سرش شی ...

مگه مرخصی بارداری نداری تا شش تانه ماه که طبق قانون کار مرخصی بارداری میدن 

روش شیردادنت اشتباهه فقط سینه بده شیرخشک نده اگرم خواستی شیشه بدی باید شیر خودت رو بریزی تو شیشه بدی  که اونم میگن نوزاد گیج میشه  سینه رو پس میزنه  و سینه رو دیگه نمیگیره 

بهتر ه تا شش ماه فقط سینه مادر باشه