2777
2789
عنوان

خانمایی که میگین سوهرم بهم پول نمیده یا کم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 29 پست
یه داستان خونده بودم میگفت به ملکه نمیدونم کدوم کشور میگن مردم نون ندارن بخورن میگه خب نون شیرینی بخ ...

نه واقعا پز چی؟ 

اخه دور بر ما مردا انقدر درگیر کار بودن یا دیر وقت میرسیدن خونه که خانما میرفتن خرید خونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من خیلی بهم میچسبه با کارت یه نفر دیگه برم خرید😅

این پول هردومونه‌ قرار باشه اگر من فقط به فکر چسبیدن و کیف و کوک باشم به بانک مرکزی که وصل نیستیم تهش پول تموم میشه اونوقت منم باید سختی بکشم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

دقیقااا.یا همین چندروز پیش واقعی یکی و دیدم گفت پول ندارم اون یکی گفت خب از کارتت بکش!!!!! خداااا شا ...

ای کاش همینقدر درکم از پیچیدگی دنیا و آدمای توش کم بود.

به خدا راحت بودم.

اینا همه از بی‌دغدغگیه. آدمی که تو جامعه بوده، از مسائل روز باخبره، با کسی خارج از دایره فامیل و دوست رفت‌وآمد داره امکان نداره اینجوری فکر کنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه واقعا پز چی؟ اخه دور بر ما مردا انقدر درگیر کار بودن یا دیر وقت میرسیدن خونه که خانما میرفتن خرید ...

خب خانم بره خرید ولی در حد خرید پول بهش میده نه بیشتر 

و اجازه نمیده بیشتر خرج کنه 

خانم هم اخلاق شوهرش رو میدونه  جرات نداره بدون اجازه خرج کنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب خانم بره خرید ولی در حد خرید پول بهش میده نه بیشتر و اجازه نمیده بیشتر خرج کنه خانم هم اخلاق شوهر ...

اخه مگه شوهره صورتحساب میگیره؟ مگه ریز به ریز چک میکنع چی خربدی چند خریدی؟ 

این به نظرت بده یا خوبه؟

خوبه من اصلا دغدغه خرید و گرونی و جنس خوب و بد ندارم.

با هم معمولا میریم خرید خیلیم خوش میگذره

اگرم یه روز وقت نداشته باشم مثلا مهمون داشته باشم لیست میذم بهش به کارام میرسم‌.

برا خودمم بخوام چیز بخرم که ماهانه یه مقدار میزنه به کارتم از همون میخرم

میتونم بپرسم ماهانه چقدر معمولا لازمت میشه ؟

ببین من واقعیت به جیب شوهرم نگاه میکنم بعدم مقدار مشخصی نداره

مثلا الان چون تازه ماشین خریدیم و سنگین داره قسط میده یک و نیم داد بهم منم چیزی نگفتم چون میدونم اگه داشت بیشتر میداد

ولی گاهی یهو بهش میگم میخوام فلان چیزو بخرم دوباره یه مقدار دیگه میزنه برام

من باهاش اوکیم حتی اگه کمتر بزنه چون میدونم داره تمام تلاشش رو میکنه

ببین من واقعیت به جیب شوهرم نگاه میکنم بعدم مقدار مشخصی ندارهمثلا الان چون تازه ماشین خریدیم و سنگین ...

خب اگر شما یه چیزیو بخوای بهری که از نظر همسرت خرج بیخوده چی؟ سر این موضوع به اختلاف نمیخورینظو 

خب اگر شما یه چیزیو بخوای بهری که از نظر همسرت خرج بیخوده چی؟ سر این موضوع به اختلاف نمیخورینظو

خب با پولی که زده به کارتم میخرم اصلا نظر نمیپرسم دیگه مال خودمه. ولی اضافه بر اون اگه بگه نمیخواد میفهمم پول نداره و اصرار نمیکنم. یا بیخیالش میشم یا پولامو جمع میکنم

حالا چرا این سوالا رو میپرسی؟؟؟

اخه مگه شوهره صورتحساب میگیره؟ مگه ریز به ریز چک میکنع چی خربدی چند خریدی؟

اون شوهری که پول نمیده بله چک میکنه 

بعدشم شما میگی خانما از کارت علاوه بر خرید خرج های خودشون هم انجام بدن خب معلومه میزان مبلغ کارت کشیدن بیشتر میشه شوهره کودن نیست که نفهمه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀