2777
2789

مگه کارت برای خرید خونه دستتون نمیده؟ خب از همون برای خودتون خرج کنید دیگه 

من اینو متوحه نمیشم چطور میکید شوهرم بهم پول کم میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای این حرفت دقیقا شبیه اون جوکه بود که میگه: پول نداری؟ از عابربانک بگیر.😂

خب همه که مسئول خرید خونه نیستن. شاید همون پولی که برای خرید خونه دارن هم کمه و به خودشون نمی‌رسه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

شوهرمن همه رومیخره یه کارت هم دستمه تواونم ماهی ۳تا۴تومن میزنه براخریدیه وقتایی چیزی میخواین نیس چیزی هم لازم داریمم یاباخودش باخودم بابچه هامیرم میخرم میکم پول میزنه

من هرچی بخوام شوهرم می‌خره هرچقدر پول هم بخوام میده ولی خرید خونه رو خودش انجام میده یا لیست می‌نویسم با هم میریم خرید هیچ علاقه‌ای به اینکار ندارم که تنهایی خرید کنم و مسئولیت خرید با من باشه والا سکته میکنم با این قیمت‌ها و روم به دیوار خسیس هم هستم یهو میبینی از گشنگی می‌میریم 🤣🤣🤣🤣

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

وای این حرفت دقیقا شبیه اون جوکه بود که میگه: پول نداری؟ از عابربانک بگیر.😂خب همه که مسئول خرید خون ...

دقیقااا.

یا همین چندروز پیش واقعی یکی و دیدم گفت پول ندارم اون یکی گفت خب از کارتت بکش!!!!! خداااا شاهدهههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کاربر خانم هستم.

وای این حرفت دقیقا شبیه اون جوکه بود که میگه: پول نداری؟ از عابربانک بگیر.😂خب همه که مسئول خرید خون ...

خب وقتی از همون کارت خرید خونه برای خودش هم خرج کنه و برای خرید مثلا گوشت پول کم بیاد مرده مجبور میشه باز کارتو شارژش کنه 

یه داستان خونده بودم میگفت به ملکه نمیدونم کدوم کشور میگن مردم نون ندارن بخورن میگه خب نون شیرینی بخورن 

حالا شما 

یا درکت انقد پایینه این مسئله رو درک نمیکنی که کسی که پول نمیده کارت هم نمیده

یا مثلا دار پز میدی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب وقتی از همون کارت خرید خونه برای خودش هم خرج کنه و برای خرید مثلا گوشت پول کم بیاد مرده مجبور میش ...

نه مرده می‌پرسه با پولا چی کار کردی؟ اس‌ام‌اس‌های بانک رو بیار ببینم. فاکتور خرید کو؟ چرا فلان قدر بی‌دلیل کم شده؟

آدم کنترل‌گر شما تاحالا ندیدید مثل اینکه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻