بانوی_فردا مدیر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 2849 عنوان ی سوال راجب حجاب داشتم | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 24 پست لطفاً سیاسیش نکنید جون هر کی دوست داریدحجاب آزاد شده؟ی ویدیو تو اینستا دیدم اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍 1404/07/18 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهزاد110 عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 119 حجاب وقتی آزاده که دختر ۷ ساله با مانتو و مقنعه نره مدرسه. اون چیزی که تو خیابون میبینی صرفا مقاومت در برابرشه جایی که امکانش هست.
مهسا_یقینی عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4205 من ک دوساله شال نمیپوشم با دامن زیر زانو و شلوار زاپ دار و ... هم بیرون رفتم کسیم حرفی نزده بهم البته تهرانم من دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
نازنینجانم عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3733 هروقت تونستی بدون حجاب بری سر کار، اونوقت میتونی بگی حجاب آزاد شده. عقل خودت چی میکهاینکه الان تو خیابون حجاب نیست، برای اینکه دغدغه هاشون مسائل خیلی خیلی مهمتری هست و همچنین راز بقا و ماندگاریشون اینه که شل کنن. دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.