میتی_موس مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 4675 عنوان کیا دوران ارشد تو خوابگاه بودن 47 بازدید | 4 پست تفاوتی داره بین خوابگاه کارشناسی و ارشد؟ محیطش چجوریه؟ بین هم اتاقی ها شوخی و خنده و راحتی هست یا جو رسمی تره؟ تفاوت سنی زیاده؟ ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 1404/07/18 | 22:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیزابت۸۱بنت عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 3802 من الان خوابگاه ارشدمبله بلوک های بهتری بهت میدن امکانات بهتری داریاون ساختمون خلوت تره تا ساختمون های کارشناسی بیشتر بچه ها درس میخونن سنمون تقریبا یکیه جومون هم خوبه ۳ نفریم تو اتاق ولی خب خیلی نسبت به دوره کارشناسی آروم تریم اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
میتی_موس مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 4675 من الان خوابگاه ارشدمبله بلوک های بهتری بهت میدن امکانات بهتری داریاون ساختمون خلوت تره تا ساختمون ه ... ببخشید هزینه خوابگاه ماهیانه چنده؟ تخت ها دو طبقه است یا سه تخت مجزا اکثریت مواقع درگیر درس هستید یا تفریح و اینا هم میکنید با هم اتاقی ها؟ ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده
الیزابت۸۱بنت عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 3802 ببخشید هزینه خوابگاه ماهیانه چنده؟ تخت ها دو طبقه است یا سه تخت مجزا اکثریت مواقع درگیر درس هستید یا ... عزیزم همه چیز بستگی به دانشگاه رشته و محیطت داره اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
میتی_موس مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 4675 من الان خوابگاه ارشدمبله بلوک های بهتری بهت میدن امکانات بهتری داریاون ساختمون خلوت تره تا ساختمون ه ... عزیز جسارتا یک سوال ماهیانه چقدر هزینه میشه به طور متوسط برای یک دانشجو ارشد خوابگاهی؟ حدودی تقریبا5 6 تومن کفاف میده؟ ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده