2777
2789
عنوان

انگیزه دانشگاه رفتن ندارم بچه ها🙂

302 بازدید | 30 پست

بچه ها من سال سوم دانشگاه هستم 

۹ ماه پیش نامزدم فوت کرد الان حس میکنم هیچ انگیزه ای ندارم برای رفتن چون خودش حامی من بود توی دوران دانشگاه

نمیدونم چجوری توضیح بدم فضای اونجا برام سنگینه حس تنهایی داره خفم میکنه 

شما میگید چکار کنم یک هفتس کلاسا شروع شده هر چقد پدر و مادرم اصرار میکنن نه انرژی رفتن دارم نه انگیزه🙂🙌

من چون مختلط نیس دلم میگیره اگر پسراام بودن باکله میرفتم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

خدا رحمتش کنه 

به این فکر کن اون که انقد وقتی که بود براش درس تو اهمیت داشت الان وقتی ببینه تو به درست اهمیت میدی چقد خوشحال میشه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنه به این فکر کن اون که انقد وقتی که بود براش درس تو اهمیت داشت الان وقتی ببینه تو به درس ...

آره بیشتر از خودم درسم براش مهم بود 

نمیدونم چکار کنم واقعا کار سختیه ادامه دادن

بابا مختلطم بیخودیه. باورت نمیشه پسرا چقد دلقک و هولن. ینی همشون بچه‌ان

حداقل تو کلاس ۲ تا تیک میندلزن میخندین

کلاس ما از اول تااخر درس و درس نه شوخی ن چیزی

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

حق داری

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

حق داری

میخوای امتحان کن برو ببین اگه اذیت میشی غیرقابل تحمله میتونی به مرخصی و اینا فکر کنی تا بعد که شاید باز خواستی ادامه بدی

شاید صحبت کردن با یه تراپیست واست مفید باشه

و وقتی حمایتت میکرد احتمالا خوشحال میشد از ادامه دادن درست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من چون مختلط نیس دلم میگیره اگر پسراام بودن باکله میرفتم

مال منم مختلط نبود ولی دوستش داشتم، آرزومه باز برگردم به دوران دانشگاه، فکر میکنم اگر پسر بود سر عشق و عاشقی و این چیزا رقابت میشد بینمون و چشم دیدن همون نداشتیم

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

حق داریمیخوای امتحان کن برو ببین اگه اذیت میشی غیرقابل تحمله میتونی به مرخصی و اینا فکر کنی تا بعد ک ...

شاید باورت نشه دو روز بعد خاکسپاری مجبورم کردن برم سر امتحان 

دیگه بعد از اون درس از چشمم افتاده 

به سرم زده انصراف بدم هر وقت حالم اوکی شد کنکور بدم

حداقل تو کلاس ۲ تا تیک میندلزن میخندینکلاس ما از اول تااخر درس و درس نه شوخی ن چیزی

تیکه میندازن انقدر مسخرن هیچکدوم دخترا نمیخندن😂 تو دیگه خیلی خیال کردی باحالن. نه بابا از این خبرا نیست