2777
2789

من امسال کنکور دادم

هیچ ایرادی نداره

اما از ازمون زدن فاصله نگیر

دانلود کن بزن هم ماز هم قلمچی

خیلیم خوب تحلیل کن بعدش تو اپلیکشن ها اینا برا خودت تراز بگیر برا افزایش تراز تلاش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال کنکور دادمهیچ ایرادی ندارهاما از ازمون زدن فاصله نگیردانلود کن بزن هم ماز هم قلمچیخیلیم خوب ...

بهترین راه تحلیلو بهم میگی بیزحمت؟

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

بهترین راه تحلیلو بهم میگی بیزحمت؟

کتاب یا جزوه میزاری جلوت

با پاسخ نامه هم تستای درست هم غلط هم نزده تحلیل میکنی

بعدش نکته هارو کوتاه توی جزوه یا اون منبعی ک ازش میخونی بنویس

جمعه رو فقط بزار برا تحلیل

کتاب یا جزوه میزاری جلوتبا پاسخ نامه هم تستای درست هم غلط هم نزده تحلیل میکنیبعدش نکته هارو کوتاه تو ...

توی ی روز میشه ی ازمونو کامل تحلیل کرد؟

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

کتاب یا جزوه میزاری جلوتبا پاسخ نامه هم تستای درست هم غلط هم نزده تحلیل میکنیبعدش نکته هارو کوتاه تو ...

معمولا تحیلام خیلی طولانی میشه همه چیو مینویسم

فک میکنی چی قبول بشی

یچیز دیگه هم بهت بگم

هیچوقت تو سال کنکورت دنبال بهترین نباش

اما راهتو مستقیم برو ک موقع جمعبندی ب خودت نیایی ببینی درس خوندی،اما خوب نخوندی

کیفیت تو سال کنکور خیلی مهمه

روزی ۸‌تا ۱۰ ساعت با کیفیت بخون تفریحتم داشته باش غذاهای خوب بخور با کسی بحث و جدال نکن

تست هارو مدام مرور کن

با مرور قهر نباش

وقتتو با کلاس های بیرون هدر نده

و اینک فقط تا جون داری درس بخون اما با کیفیت

اصلا نا امید نشو

با هیچکسسسسس مخصوصااااااا همسنات راجب کنکور و روند درس خوندنت صحبت نکن

از مجازی دور شو

شبی حداقل ۷ ساعت بخواب

قبل ۱۲ هم باید بخوابی

و اینک بازم میگم کیفیت خیلی مهمه

از تشریحی خوندن اصلا جدا نشو نگو زیست خوب تست میزنم تشریحی ۱۸ میگیرم نه ازین خبرا نیست

تشریحی سوال حل کن بخون

مخصوصا ادبیات و دینی اصلا نمره بالا ۱۶ گرفتن سخت نیست

زبان هم اگر بلد نیسنی از همین الان ویدیو های قریشی رو ببین و جزوشو جاپ کن

معمولا تحیلام خیلی طولانی میشه همه چیو مینویسمفک میکنی چی قبول بشی

عادیه

اصلا عجله نکن تحلیل از خود ازمون خیلی مهم تره

والا رتبم لب مرز پزشکیه،اگر شد ک شانس بیارم امسال پزشکیو بیارم ک خیلی خوبه نشد هم فیزیو یا بینایی سنجی

عادیهاصلا عجله نکن تحلیل از خود ازمون خیلی مهم ترهوالا رتبم لب مرز پزشکیه،اگر شد ک شانس بیارم امسال ...

انشاالله میاری برای من هم دعا کن