2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم کلا قشنگترین عضو صورت انسانه دیگه

هر رنگی هر شکلی هم که باشه خوشگله

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

اون ممکنه از حسادتش گفته باشه ولی شمام نباید انقد درگیر این باشی ک چشمای همه خوشگله یا فقط برای یه عده ، چه فرقی به حال شما مبکنه ؟

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
نه بیشتریا عادینمال من خوشگله 😝

برامنو میگن خمار و خوشگله .اون گفت همه چشم خوشگلن من ی چشم داشتم سرش اعتماد بنفس داشتم که دختره تر زد توش

من وایسادم منو نمیشه کشت

اون ممکنه از حسادتش گفته باشه ولی شمام نباید انقد درگیر این باشی ک چشمای همه خوشگله یا فقط برای یه ع ...

وا😑خوب هرادم سر ی ویژگی خودشو اعتمادبنفس داره .بعد یکی میاد تخریب کنه یعنی چی

من وایسادم منو نمیشه کشت

برامنو میگن خمار و خوشگله .اون گفت همه چشم خوشگلن من ی چشم داشتم سرش اعتماد بنفس داشتم که دختره تر ز ...

🤣اتفاقا چشم خوشگل کم هست اعتماد ب نفستو ببر بالا

اونم دقش اومده خواسته اذیتت کنه

منم از چشمام تعریف میکنن ولی برا کناریام چیزی نمیگن

خدایا سپاسگزارم  
🤣اتفاقا چشم خوشگل کم هست اعتماد ب نفستو ببر بالااونم دقش اومده خواسته اذیتت کنهمنم از چشمام تعریف م ...

کلا دوستام غریبه ها میگن چشمات خیلی خوشگله .خودم خبلی دوسشون دارم 

من وایسادم منو نمیشه کشت