2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم استرس داشتم ولی خیلیی حال میده من فقط بعدش خیلی هزیون گفتم

واقعا حال میده ؟! من ۴ سالگی برا بخیه زدن بیهوشی زدن برام ولی خب الان چیزی یادم نمیاد اون موقع بچه بودم ولی الان میترسم چیزی حس می‌کنی موقع بیهوشی؟ 

بیدار میشی نگران نباش برو خوشگل کن برگرد

من وقتی بهم بی حسی میزنن کلا سوزن هر آمپولی غش میکنم خیلی برام اتفاق افتاده مشکلی پیش نمیاد؟ باید با دکتر حرف بزنم البته 

من وقتی بهم بی حسی میزنن کلا سوزن هر آمپولی غش میکنم خیلی برام اتفاق افتاده مشکلی پیش نمیاد؟ باید با ...

با دکتر حرف بزن اما نمیاد اون لحظه که استرس خوب شدن بینیتو داری اصلا به این ترست فکر نمیکنی هیجان داری زودتر بینی جدیدتو ببینی حس خوبیه

من غش کردن رو تجربه کردم واقعا حال میده بیهوشی نمی‌دونم

خیلی خوبه 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بیهوشی چطور بود

تا دارو بهم تزریق شد خوابیدم ۳ساعت بعد بیدار شدم ولی هوشیار نبودم بعد حدود یک ساعت هوشیار شدم و فهمیدم من کیم کجام چی شده کلا انگار اون ۳  ۴ ساعت برای همیشه از ذهنم پاک شده

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

تا دارو بهم تزریق شد خوابیدم ۳ساعت بعد بیدار شدم ولی هوشیار نبودم بعد حدود یک ساعت هوشیار شدم و فهمی ...

اره خب منم وقتی غش میکنم کلا اون تایم چیزی یادم نمیاد کاش مثل غش کردن حس خوبی بعدش بده مرسی عزیزم 🤍