سلام وقت همگی بخیر
در مورد گریه بچه سوال داشتم خواهشن اگه کسی میتونه کمک کنه
بچه من تقریبا دو ماهشه تا چهل روزگی به جز گریه کار دیگه ای نداشت دکتر میگفت کولیکه هر کاری میکردیم آروم نمیشد.
ولی بعد از چهل روزگی حس میکنم دیگه کولیک نداره مثلا پاهاشو تو شکمش جمع نمیکنه و ...
الان هم گریهاش اینجوریه که وقتی از خواب بیدار میشه کم کم با ناله شروع میکنه بعد وحشتناک گریه میکنه تا سیاه میشه و نفسش بند میاد زود شیر خشک میگیریم میدم بهش با ولع خیلی زیاد میخوره همون لحظه آروم میشه و موقع خوردن شیر غر میزنه ولی مشکل اینجاست که اصلا سیر مونی نداره با اینکه دوماهس 150 سی سی شیر خشک میگیریم میدم بهش میخوره بعد ۵ دقیقه دوباره وحشتناک گریه میکنه دوباره 60 الی 90 سی سی میدم بهش با ولع میخوره آروم میشه بالا میاره دوباره شیر میخواد هیچ جوری به جز شیر دادن آروم نمیشه خوابش میاد ولی نمیخوابه تا شکمش خیلی خیلی سیر بشه خوابش میبره بعد یه ربع بیدار میشه دوباره همون آشه و همون کاسه فقط گریه میکنه و شیر میخواد تا شیر بهش ندیم هیچ جوره آروم نمیشه پستونک وقتی گرسنس میندازه بیرون فقط بعد از سیر شدن چند دقیقه میخوره
وزن گیریش هم نرماله از اول قدش بلند بود وزنش به چشم نمیاد مثل بچه های نرماله
فقط نمیدونم بخاطر گرسنگیش نمیتونه بخوابه یا مشکل دیگه ای هم داره شیر خشک نان ar میدم بهش. دلم براش میسوزه که نمیتونم کاری براش بکنم همه کارایی که تو نت نوشته انجام میدهیم دمای خونه متعادله پوشکش زود زود عوض میکنیم حتی اگه کمی خیس باشه، آروغ گیری، صدای شلوار و صدای قلب و ... تاب دادن و با ماشین گردوندن، انواع قطره و ... هر کاری به فکر برسه انجام دادم