2777
2789
عنوان

گریه زیاد نوزاد

178 بازدید | 23 پست

سلام وقت همگی بخیر

در مورد گریه بچه سوال داشتم خواهشن اگه کسی میتونه کمک کنه

بچه من تقریبا دو ماهشه تا چهل روزگی به جز گریه کار دیگه ای نداشت دکتر می‌گفت کولیکه هر کاری میکردیم آروم نمیشد.

ولی بعد از چهل روزگی حس میکنم دیگه کولیک نداره مثلا پاهاشو تو شکمش جمع نمیکنه و ...

الان هم گریه‌اش اینجوریه که وقتی از خواب بیدار میشه کم کم با ناله شروع می‌کنه بعد وحشتناک گریه می‌کنه تا سیاه میشه و نفسش بند میاد زود شیر خشک میگیریم میدم بهش با ولع خیلی زیاد میخوره همون لحظه آروم میشه و موقع خوردن شیر غر میزنه ولی مشکل اینجاست که اصلا سیر مونی نداره با اینکه دوماهس 150 سی سی شیر خشک میگیریم میدم بهش میخوره بعد ۵ دقیقه دوباره وحشتناک گریه می‌کنه دوباره 60 الی 90 سی سی میدم بهش با ولع میخوره آروم میشه بالا میاره دوباره شیر میخواد هیچ جوری به جز شیر دادن آروم نمیشه خوابش میاد ولی نمی‌خوابه تا شکمش خیلی خیلی سیر بشه خوابش می‌بره بعد یه ربع بیدار میشه دوباره همون آشه و همون کاسه فقط گریه می‌کنه و شیر میخواد تا شیر بهش ندیم هیچ جوره آروم نمیشه پستونک وقتی گرسنس میندازه بیرون فقط بعد از سیر شدن چند دقیقه میخوره

وزن گیریش هم نرماله از اول قدش بلند بود وزنش به چشم نمیاد مثل بچه های نرماله

فقط نمی‌دونم بخاطر گرسنگیش نمیتونه بخوابه یا مشکل دیگه ای هم داره شیر خشک نان ar میدم بهش. دلم براش میسوزه که نمیتونم کاری براش بکنم همه کارایی که تو نت نوشته انجام میدهیم دمای خونه متعادله پوشکش زود زود عوض می‌کنیم حتی اگه کمی خیس باشه، آروغ گیری، صدای شلوار و صدای قلب و ... تاب دادن و با ماشین گردوندن، انواع قطره و ... هر کاری به فکر برسه انجام دادم 

شاید فقط گرسنگی نیست

نیاز ب مکیدن داره ک باهاش آروم بشه

دکتر پستونک بهش ندهده. ک البته برا کولیک هم خوبه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عجیب دختر من ریفلاکس داره ولی بی اشتها میشه کافیه یه روز امپرازول نخوره فرداش خیلی بدتر میشه الان شش ماهه هست روزی چند بار هشتاد سی سی میخوره بقیه اوقات پنج تا ۶۰ سی سی میخوره وگرنه بالا میاره

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

اگه ریفلاکس داره پرخوری بدترش میکنه دکتر به من گفت تعداد دفعات ببر بالا ولی حجم کم

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
شاید فقط گرسنگی نیستنیاز ب مکیدن داره ک باهاش آروم بشهدکتر پستونک بهش ندهده. ک البته برا کولیک هم خو ...

پستونک میدم بهش ولی با زبون میندازه بیرون تقریبا به ماهه دارم تلاش میکنم بهش عادت کنه ولی تایم کمی میخوره