من خودم دوتا دارم رو دست راستم و چپم خانواده خودم مشکلی ندارن نصفشون دارن
آما بعضی از خانواد شوهرم مشکل دارن بعضی هاشون میگن پاک کن الان بیخیال شدن
یکشون بهم گفت لات 😑😑😑😑
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی داره چه تتویی باشه. بعضی تتوها واقعا لاتیان😂
تتوی کوچولو موچولو و ظریف مریف خوبه.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
من خودم مذهبیم ..ولی تتو بدن که دیده نشه مثل گردن قسمت مچ پا اینا که توی دید نباشه خوشم میاد برای خودم،از طرفی میترسم طرف کار بلد نباشه رنگش بمرور سبز بشه یا دردش زیاد باشه