2777
2789
عنوان

کسانی که به اسم عشق گناه میکنن

234 بازدید | 12 پست

دیدم که  زن مرد متاهل عاشق هم شدن خواستم بگم
میشه اینقدر نگید عشق 

عشق فقط یکی اونم عشق به خدا عشقی که تو به عالم ملکوت  ببره تو کامل کنه تو پاک کنه کدوم عشق زمینی می تونه تمام ملکوت به تو نشون بده تمام علم دنیا رو تمام پاکی آرامش دنیا چجوری میشه آدمی که هوس باز مدام با داشتن زن شوهر چشم دلش جایی دیگه میره دنبال نوامیس مردم عشق کامل باشه اون زن یا مرد کامل کنه 

منم با شما موافقم که نباید کسی به زور نگه داشت  اما نه با دلیل شما به اسم عشق  

چون دلیل شما ها  یک شوخی  و جوک وقیح زشته که با عشق میکنید 

۱ تو قرآن اومده زنان و مردان گناهکار باید باهم باشن پس منم میگم بهتر این دو فرد گناهکار برای هم باشن 

۲ نباید با افراد گناهکار در ارتباط بود برای اون زن و مرد وفادار واقعا اشتباه که ادامه زندگیشونو با اون افراد گناهکار بگذرونن

۳ و نباید هیچ زن مردی به زور نگه داشت با احترام جدا شد و خدا حساب آدمارو به موقعش کف دستشون میزاره 

اونایی که مجردن قابل درکه عاشق بشن و‌ توی رابطه باشن(فقط با یک نفر)

ولی اونایی که متاهلن بخوان با یکی دیگه باشن دیگه اسمش عشق نیست اون یه اسم دیگه داره 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون درست ولی عشق زمینی هم وجود داره ولی حس اون خانم هوس بود نه عشق

عشق زمینی وجود نداره ما از خدا هستیم و به خدا بر میگیردیم ما ها فقط می تونیم بقیه دوست داشته باشیم 

هیچ انسانی بعد هیچ انسانی نمرده اما اگه خدا نباشه ما ها انسان ها  فنا میریم 

خیلیا رو دیدم متاهلن و به عشق قبلیشون برمیگردن. کاش حداقل جدا شن برن با اون یکی نه اینکه خیانت کنن

خدا حساب ادما خوب میدونه و همه عالم از اونه به موقعش چوبشو می خورن

عشق زمینی وجود نداره ما از خدا هستیم و به خدا بر میگیردیم ما ها فقط می تونیم بقیه دوست داشته باشیم ه ...

از یه جهت درسته ولی عشق زمینی هم هست که میتونه تو رو به عشق محبوب اصلی یعنی خدا برسونه

عشق مادر به بچه 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

عشق زمینی هست و اونی که عاشق میشه به خدا هم میرسه

من هرکی دیدم گفته عاشقم و میمیرم بدون عشقم بعد مدتها زنده مونده تازه زندگی هم کرده ولی بدون خدا نمیشه زندگی کرد 

از یه جهت درسته ولی عشق زمینی هم هست که میتونه تو رو به عشق محبوب اصلی یعنی خدا برسونهعشق مادر به بچ ...

درسته انسان مادرشو خیلیی دوست داره ولی اون عشق به مادر هم خدا تو وجود انسان گذاشته وگرنه عشق اصلی برای خدا و باز هم اگه مادر انسان نباشه دور از جون انسان می تونه ادامه بده پس مادر فقط یک وسیله هست برای رسیدن به خدا ن عشق حقیقی