2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز دست خداس..ولی یه قواعدی هم‌هست که رعایت کنی تاثیر داره.موقع انزال شوهر دخول عمیق باشه .و همسر هم به ارگاسم‌ برسه .واژن خیسه خیس باشه..پاها رو هم بعد انزال شوهر چند دقیقه مثلا به دیوار بزن که کمک بشه به حرکت اسپرم به سمت رحم 

خدا حفظش کنه رژیمت چجوری بود

زنده باشی

اول خودم و همسرم ازمایش دادیم. بعدش ی رزیم ب من داد سری منع خاصی بجز سیگار و قلیون‌و کم کردن فست فود نداشت

رزیمم ۳وعده غذایی بود. صبحانه ها نون سنگگ سبوس دار اندازه کف دست و سیب زمینی کبابی یا ابپز و مثلا ۱دونه خرما

ناهار فقط برنج قهوه ای ۶ ۷ ق و گوشت بوقلمون و گوشت گوسفندی بدون چربی

شامم یادم نیست چی. شبا ۱۰ تا زیتون و اینا

فثل هویج اب هویج زیاد بخور. کدوحلوایی خیلی اونم با شیره انگوری چیزی. انار شیرین نارنگی و پرتقال شیرین موز ،گوجه کبابی خیلی

دمنوش تخم هویج دمنوش ریشه کاسنی دمنوش زنجبیل 

معاینه ماهیانه برا نداستن عفونت. سونو ۵ ۶روز قبل اقدام تا روز اقدام‌ و فقط همون روز اقدام و بس

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

نمیشه اینجا بگید ماهم استفاده کنیم؟

باشه یه خانمه هست تو روستای کردستانه کارش خیلی خوبه توروستاس تمام فامیلای من وفامیلای شوهرم رفتن پسر آوردن دنبال پسر هم دوباره پسر آوردن روستای خورخوره بیجار کردستان بلقیس خانم تا نمرده همه برین پیشش

خداترانه همیشگیم

باشه یه خانمه هست تو روستای کردستانه کارش خیلی خوبه توروستاس تمام فامیلای من وفامیلای شوهرم رفتن پسر ...

زنه تو خواب رفته نجف توخواب دستش خورده به زیارت حضرت علی گفته این دست تو شفای زناست دارو میده هر کی هم بعد ۴تا دختر رفته پیشش پسرش شده 

خداترانه همیشگیم

شما نمیدونید چکار میکنه و توصیه ش چیه؟ شماره ای چیزی نداره؟

نه باید حضوری بری شمارش ندارم عمه من ۶ تا عروس داره نفری ۲الی ۳تا پسر دارن تمام فامیل من وشوهرم فرزند ونوه پسر دارن

خداترانه همیشگیم