بنده از وقتی دست راستو چپمو شناختم عاشق خیاطی بودم با مامانم لباس میدوختم استعدادم توی این بود کارای هنری
هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(: چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر من حافظه عجیب غریبی داره.از همون بچگی فهمیدم.مثلا ۲ ستاگی ۴۰ ۳۰تا شعر حفظ بود ولی فکر میکردم اثر تکرار منه تا هوش خودش تا وقتی رفت کلاس اول.مثلا کتابو میدادم دستش که برو حفظ کن بیا.۵ دقیقه بعد میورد که حفظ شدم.اول دعوامونمیشد فکر میکردم داره از سر وا میکنه درسو.بعد دیدمنه واقعا حفظ کرده.
پسر من خیلی نقاشی رو از دوسه سالگی دوست داشت بردمش کلاس نقاشی ،باید کلاسای مختلف بزاریش ببینی تو چه زمینه ای استعداد داره مثلا کلاس ورزش یا موسیقی یا هرچیز دیگه