ریحونn07 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 1101 عنوان چه مغازه ای فروش خوب داره 79 بازدید | 4 پست تو محلمون یه لوازم التحریری هست همیشه شلوغه.دوتا هم لباس فروشی اوناهم معمولی.میخوام یه مغازه بزنم که مثل اون لوازم التحریری یه چیزی باشه که مردم زیاد خرید کنن و کلا یه چیزی به غیر لباس و اون که متفاوت باشه.نظرتون چیه 1404/07/18 | 20:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hkugji عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 125 ببین بنظرم تو حتی اگه یه سوپر مارکتی هم داشته باشی می تونی ماهانه حتی میلیاردی هم درآمد داشته باشی همه اینا بر میگرده به باور ها و اعتقادات خودت:)
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6965 لوازم تحریری بعد عید زیاد فروش ندارن خرداد تا شهریور هم که عملا هیچی از شهریور زیاده تا اسفند خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6965 سبزیجات آماده هم گزینه ی خوبی به نظرم خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
ریحونn07 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 1101 لوازم تحریری بعد عید زیاد فروش ندارن خرداد تا شهریور هم که عملا هیچی از شهریور زیاده تا اسفند این که من هروقت رد میشم امکان نداره سه چهار نفر داخل مغازه نباشن.البته خب اون کارای چاپ و کارای کافی نتی هم انجام میده