2777
2789

میشه بگید چجوری محکم پاش استادین 

من امروز ناهار خیلییی کم خوردم ولی الان شام چون غذای مورد علاقم بود پر خوری کردم 

واقعا از دست خودم کلافم 

عذاب وجدان نگیر من ارادم گاهی اوقات خیلی قوی بود گاهی اوقات کم بود. مثلا اگه خیلی خیلی خوشحال بودم ارادمم همونقدر بالا بود 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره گاها رژیمتو بشکنی مهم اینه هیچ وقت ازش دست نکشی تو دراز مدت حتما نتیجه می گیری

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

من ارادم خیلی زیادهههه. چون دوست دارم بعد چند ماه همه بهم بگن چقدر لاغر شدی چقدر خوشگل شدی.دوست دارم لباسهای خوشگل بپوشم دوست دارم مثل بقیه دخترا باشم.

درس نداشتم سریعتر هم لاغر میکردم چون یکم ضعف میکنم با خوندن مجبورم یکم بیشتر بخورم. ولی ۲۳ تیر شروع کردم رژیممو ۱۱۵ کیلو بودم الان ۱۰۴ کیلو ام ایشالله کم کم بهتر هم بشخ