2777
2789
عنوان

خودتونو حرومِ بچه نکنید بیایید ببینید بچه خواهرم بهش چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 44 پست
میخوام چشم بقیه باز بشه چیزایی که تو اطرافم میبینم رو به کسایی که هنوز نمیدونن چی در انتظارشونه میگم

ما هم دیدیم مادره بخاطر بچه هاش بعد از فوت همسرش ازدواج نکرده موند بچه هاشو بزرگ کرده حالا همون بچه ها پای مامانشونو می‌بوسن کمتر از گل بهش نمیگن 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همیشههه اينو میگم ولی کو گوش شنوابچه اصلا ارزشش رو ندارهتهش میگه مگه من ازت خواستم

همه بچه ها هم مثل هم نیستن.  

بعضی بچه ها واقعا ذات خوبی دارن 

من یادمه یه بار با مادرشوهرم دعوام شد دیگه خونشون نرفتم 

بعد شوهرم بچه ام برده بود که بدون من ببره خونه مادرش هر کاری کرده بود بچه تو خونه اونها نرفته بود گفته بود اینها مامان من اذیت کردن دیگه دوستشون ندارم! در خونه رو گرفته بوده و جیغ می زده که من اینها رو دوست ندارم!   برام عجیبه بود یه بچه کوچولو چطوری غیرت مادرش داره.  با اینکه اون دوران از دست اذیت های خانواده شوهر بی حوصله بودم و زیاد به بچه ام نمی رسیدم و اونها در عوض انواع خوراکی ها و پارک و سرگرمی ها رو برای بچه ام فراهم کرده بودن!  و بچه ام من انتخاب کرده بود. بعد اون اتفاق تا مدت ها با تعجب به بچه ام نگاه می کردم و بغلش می کردم و می بوسیدمش! 

انگار متوجه یه نعمتی نباشی ولی یکدفعه چشمت باز بشه! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اینکه میگید به خواست ما اومدن کاملا اشتباهه چون اون بچه با توجه به زندگی گذشته‌ش و کارما هاش وارد ای ...

منظورتون از زندگی گذشته چیه؟شما تنها باشی بچه دار میشین؟نه.ما علت پیدایش بچه هامون هستیم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ما هم دیدیم مادره بخاطر بچه هاش بعد از فوت همسرش ازدواج نکرده موند بچه هاشو بزرگ کرده حالا همون بچه ...

بله وقتی به بچه محیط اروم و عشق بدیم عشقم دریافت میکنیم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ما هم دیدیم مادره بخاطر بچه هاش بعد از فوت همسرش ازدواج نکرده موند بچه هاشو بزرگ کرده حالا همون بچه ...

یه فامیل داریم همین طور هستن مادرشون به خاطر بچه ها موند و زندگی کرد الان بچه هاش مثل پروانه اطرافش می چرخند و احترامش دارند. چقدر هر بار کربلا و مشهد می برندش

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اینجا کمه کم پونصد تا کاربر داره از این پونصد نفر حداقل ده نفر اینجوری هستن شما اگه ناراضی میتونی شر ...

البته قبول دارم بعضی بچه ها هم از همون کوچیکی ذات خوبی ندارن و دنبال اذیت کردن هستن

منم دو تا دختر ۷ و ۸ ساله دارم

من جدیدا بینی عمل کردم

چند شب پیش رفتیم بیرون

دخترا و باباشون افتادن جون من

کلی دلم رو شکوندن بابت عمل بعد بغضم ترکید گریه م گرفت

اون شب بود ک فهمیدم حتی از بچه هم وفایی نیست برا آدم....

یه سری چیزا رو نمیشه تغییر داد و با خون آدم منتقل میشه. خاله من پسرش یک سالش بود جدا شد و بچه رو خودش نگهداشت، الان پسرش ۲۴ سالشه، به خالم گفته بود ازدواج میکردی دختر نبودم که بخوان .... هامو بمالن

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

همه بچه ها هم مثل هم نیستن. بعضی بچه ها واقعا ذات خوبی دارن من یادمه یه بار با مادرشوهرم دعوام شد د ...

نه عزیزم اصلا بحث این نیست

من دارم از کلیت ماجرا حرف میزنم که بچه از خود آدم نباید عزیز تر باشه

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

منظورتون از زندگی گذشته چیه؟شما تنها باشی بچه دار میشین؟نه.ما علت پیدایش بچه هامون هستیم

منظورم تناسخه

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜