2777
2789

اینا‌یی که اومدن گفتن وای چرا گیر دادی و تو مقصری و اینا خودشون از اونان ک شوهرشون تا سرکوچه بره اجازه باید بگیره و بخاطر اینا با کل فامیل و دوست اشنا قطع رابطه کنه..عزیزم کاملا حق با توعه یه روز تعطیله اونم باید با تو بگذره بقیه هفته رو هم که سرکاره از نظر من ادم متاهل دوست و رفیق باید بذاره کنار اما اگر شما و همسرت دوست دارین با دوستاتون وقت بگذرونین کاملا عادلانه باید باشه اون تایمی که اون میره توام بری با دوستات ک تنها نباشی توام حال و هوات عوض شه با همسرت صحبت کن حتما یه منطقی داره که قانع بشه راهی وجود داره ک اونم رضایت داشته باشه از اینک پیش دوستات میری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه به دوستات میگه خراب تقصیر خودته یا انقد روشو به زوشون وا کردی که از رفتاراشون حس کرده خرابن یا ازشون براش زیاد تعریف کردی تو ذهنش نتیجه گیری کرده خرابن 

حالا از این به بعد اولا مستقیما بگو حستو مثلا من حالم خوب نیست امروز میخوام پیشم باشی 

دوما وقتی میخوای بری بیرون زیاد توضیح نده با کی و کجا خیلی کلی بگو 

کلا هم از رفیقات زیاد براش تعریف نکن تاجایی هم که میتونی باهم اشناشون نکن 

بدبخت راس میگه دیگه داداششو که نمیتونه بندازه دور 

منم اوایل مثل تو بودم ولی بعد واقعا دلم براش سوخت همیشه پیش کنه حالا ماهی ی بارم بره تفریح چقد بی در ...

بی درک؟؟؟؟؟وقتی نمیزاره من برم و من روز جمعه تنهام چی؟؟؟کل هفته سرکاره یه روز بمونه پیش من میمیره؟

❤️سیمکارت رو خریدم قبلا دست کس دیگه بوده