2777
2789
عنوان

مادرم میگه آیفون بخر

123 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خلاصه بگم که مادر من به شدت زمانی که مجرد بودم خسیس بود با اینکه برای خودش خیلی خیلی خرج میکرد ماهیانه سیصد تومن به من پول می‌داد برای دانشگاه و ... که بعد ها کار یه موسسه خواست کمک کنند و اونا ماهیانه یک تومن میدادن 

هیچوقت برام لباس نمی‌خرید و من در سن بیست و دو لباس های پانزده سالگیمو میپوشیدم همیشه هم لاغر مونده بودم 

خدا بهم رو کرد و با یک خانواده پولدار ازدواج کردم و الان خوشبخت ترینم 

مامانم انگار چشم دیدن نداره ، تا میبینه من حالم خوبه میاد خراب کنه حالم رو 

همش شوهرم رو مسخره می‌کنه 

بهم میگه مگه برات چیکار کرده که لباس و ... گرفته باید آیفون برات بخره و ... همش میخواد دعوا بندازه بین ما 

توجه نکن بهش

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با این مادرت قطع رابطه کن

راهنمایی غلط نکنین

نمیتونه بدونه پشتوانه زندگی خوبی با همسرش داشته باشه! حالا هرچقدرم که مادرش حسود باشه 

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

پشتوانه من تو همچین ادمی پشتوانه نمیبینم

همینکه سایش بالا سر دخترشه خیلیه

مردا جنبه ندارن تورو تنها و بی پناه ببینن

حداقل جلوی همسرش باید هواسش باشه خوب نشون بده

همینکه سایش بالا سر دخترشه خیلیهمردا جنبه ندارن تورو تنها و بی پناه ببیننحداقل جلوی همسرش باید هواسش ...

لطفا این افکار کور کورانه رو بریزید دور قرار نیست همیشه ادمای سمی رو دور خودمون نکه داریم به هر قیمتی بیشتر خونه خراب کن و حسوده حتی تظاهر کردنشم باعث درد توی وجود این دختره 

خدایا برای همه چی شکرت

همینکه سایش بالا سر دخترشه خیلیهمردا جنبه ندارن تورو تنها و بی پناه ببیننحداقل جلوی همسرش باید هواسش ...

اصلا اینطور نیست 

همسرم فوق العاده است 

اصلا اصلا اصلا اهل طعنه و ... نیست 

لطفا این افکار کور کورانه رو بریزید دور قرار نیست همیشه ادمای سمی رو دور خودمون نکه داریم به هر قیمت ...

تجربه به من ثابت کرده یه دختر بااید توی زندگی خانوادش پشتش باشن حتی به ظاهر

نه تنها تجربه خودم،تجربه اکثریت

اصلا اینطور نیست همسرم فوق العاده است اصلا اصلا اصلا اهل طعنه و ... نیست

میتونم بپرسم چندساله ازدواج کردین؟

تجربه به من ثابت کرده یه دختر بااید توی زندگی خانوادش پشتش باشن حتی به ظاهرنه تنها تجربه خودم،تجربه ...

بهتره یه تجربه رو برای همه تکرار نکنیم قرار نیست هرچی برای یکی صدق کرده برای بقیم صدق کنه 

خدایا برای همه چی شکرت

پنج ساله

ارتباطت رو باهاش خیلی کمتر کن و به حداقل برسون ولی به طور کامل قطع نکن