2777
2789
عنوان

حس ششم بیااااا

42 بازدید | 12 پست

میشه ماه تولد من و اونی که دوسش دارمو حدس بزنی رنگ لباسم یه ویژگی ظاهری ازم 

و بگی بنظرت با ع برگشت یا دیدار دارم بازم صحبت میکنیم؟

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

شما تیر 

و اون اذر

حس ششم نیستم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم حدس بزن رنگ لباسم بگو و اون کی پیام میده؟

ابی یا مشکی

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

واسه منم حدس بزن رنگ لباسم بگو و اون کی پیام میده؟

متولد مهر یا بهار؟ لباست روشنه سفید یا لیمویی؟

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

متولد چه ماهیم🤭

اردیبهشت 

اسی تو حدس بزنمتولد چه ماهیم

اردیبهشت؟