2777
2789
عنوان

دخترخالم هفته دیگه عروسیشه همسن خودمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 74 پست

خیلیا کلا جفت ندارن تو طالع یکیش خودم😆چن سال منتظر بودم یکی بیاد دعا نذر نیاز همه دوستام فامیلا ازدواج‌کردن و بچه دارن برا من نشد دیگه الان نمیخوام هیچی

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم باباش خالم و‌ سه تا بچه هاش‌نه نداره

ببین مادرت و خالت ازدواج کردن پس ت هم قسمت باشه ازدواج میکنی

اگر مقدار زیادی نیست و منکه سر در نمیارم اگر واگیر هم ندارم میتونی با خواستگارت درمیون بزاری شاید قبول کرد 

جان منی❤️
من که هیچوقت خدارو نمییخشم

چی بگم منم خیلی ناراحتم اما باید زندگی کنم دیگه چاره ای نیس

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
باور کن ازدواج یا عشق هدف نیست اینکه بلد باشیم زندگی کنیم هنره من یه روزی تاپیک تورو زدم بعد ازدواج ...

یه نسخه رو نباید برای همه پیچید 

اگه عشق و ازدواج هدف نباشه پس چی باشه؟ 

پروفسور بشی اما ازدواج نکرده باشی انگار هیچی و پوچ.‌

من خودم ۴۰ سالمه مجرد فقط به پوچی رسیدم 

در صورتی تموم دوستام و بقیه ازدواج کردن الان برا بچه هاشون برنامه میریزن..‌ 

اعتقادی ندارم دیگ

ن عزیزم اینطور نگو هرچیزی ی حکمتی داره..همه تو این دنیا یجوری مبتلا و گرفتارن...پسر منم چ دسته گلی بود انقد خوشکل ونازه ی روز از خواب بیدار شد پیسی زده بود داشتم ب جنون میرسیدم ولی نمیشه نا امید بشیم ک شاید امتحان الهی باشه..شاید تو دنیا چیزی ک میخای رو بدست نیاری ولی اخرتت تضمینه با این سختیا 

دلم میگیره عروسی همسنای خودم میرم

عزیزم درکت میکنم منم عید عروسی دخترداییمه که ازم ۹سال کوچکتره بعدشم دخترخالم چی بگم هععع