2821
2789
عنوان

شیرخشک 😳

200 بازدید | 17 پست

بچه ها دخترم قبلاً شیر اپتامیل میخورد خیلی نفخ بهش میداد عوض کردم نان دادم دو هفته میشه اول خوب بود الان سه روزه اسهاله متأسفانه شدیداً ، تا میخوره فوری شکمش کار می‌کنه روون ، بالا هم هر روز سه بار میاره متاسفانه ، دکتر براش دو تا قطره نوشت پرو بی بی و میلکازیم گفت شیرهم نان ال اف بده

این نان ال اف کسی داده ب بچه اش ؟؟؟ برای چی خوبه ؟؟

قطره ها رو چی ؟؟؟ 43 روزشه ماهلینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ازوقتی که همین شیرخشکارو دادن به بچها بچها خیلی داغون شدن بخدا همش مریضن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خب وقتی مادری شیر نداشته باشه چکار باید کنه؟

من کلی گفتم جنگ ندارم باکسی بعدشم خیلی ازخانوما براادا ازاین کارامیکنن نمیدونن شیرخودشون چقد مقویتره هم ازنظر روحی هم جسمی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من که چهار سال شیر مادرم رو خوردم و یک قطره هم به من شیر خشک نداد

حالا چراچهارسال؟ 

من حس میکنم اعتباری دیگه به شیر خشک نیست انگار خرابه همه

دقیقا همینه به همه چیز افزودنی میزنن که بیشتربمونه اینم همونه بچه هارو نابودکردن