2777
2789
عنوان

بابام بالاخره فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 3066 بازدید | 53 پست
کلا خانوادش خیلی تحریکش میکنن علیه من اونم خیلی حرف گوشیه فکر کنم از اول اشتباه انتخاب کردم

مردی که به حرف خواهر و مادرشه بره بمیره بهتره   دختر مردمو بدبخت میکنه سر حرف دو تا عفریطه

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.
کلا خانوادش خیلی تحریکش میکنن علیه من اونم خیلی حرف گوشیه فکر کنم از اول اشتباه انتخاب کردم

پس ديگه اين زندگي جنگيدن نداره به حرف بزرگترت گوش بده ببين نظر اونا چيه

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس ديگه اين زندگي جنگيدن نداره به حرف بزرگترت گوش بده ببين نظر اونا چيه

اگه میرفتم خونه خودمون بابام دیگه اصلا نمیزاشت پامو بزارم اونجا حتی واسه جمع کردن وسایلم کلی اتماس کردم اوردم خونه خواهرم که بعدا باهاش برم خونم

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙
اگه میرفتم خونه خودمون بابام دیگه اصلا نمیزاشت پامو بزارم اونجا حتی واسه جمع کردن وسایلم کلی اتماس ک ...

چرا میخوای برگردی؟؟؟؟؟؟؟

من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!

فکر کنی؟😨 طفلک بابات.

کاش دخترا مثل قبل  می نشستن تا التماسشون کنن .بعد قبول میکردن .هار شدن بعضی مردا

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
چرا میخوای برگردی؟؟؟؟؟؟؟

بالاخره خونه زندگیم اونجاس بعدم واسه اخرین بار با شوهرم حرف بزنم یه سری چیزاس درباره خونوادش بهش بگم که تاحالا نگفتم فکر نکنه خیلی پشتشن و حامیش هستن

مگه دوست بودن دليل بر خرابيه ؟ اخ اين جور مادر شوهرا لياقتشون اين دختر خراباييه كه جلو خواستگارشون م ...

آره والا گفتی همونایی که از پشت و جلو آسفالت شدن آدمی رو زمین نبوده که توش رفت و آمد نداشته واسشون خوبن,واااای چقد دارم حرص میخورم از اشک پدرش

ایکاش نزارید دعوا به خانوادها بکشه روتون تو روی هم باز میشه 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
بالاخره خونه زندگیم اونجاس بعدم واسه اخرین بار با شوهرم حرف بزنم یه سری چیزاس درباره خونوادش بهش بگم ...

الان خودت بری بی منت میشی و زشته برات....

بمونی خودشون میان سراغت باتوجه به اینکه همش اونام فحش کاری کردن...شما کار بدی نکردید...

ضمننا علت رو جویا شو...قطعا بخاطر یه آب پاشیدن نبوده...۲تا تاپیک قبلتم خوندم ...دنبال علت واقعی باش.....

لباسم خواستی با خواهرت برو همه رو جمع کن بیا....بزار شوهرت اگر حرفی داشت بزنه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
ایکاش نزارید دعوا به خانوادها بکشه روتون تو روی هم باز میشه 

منم خیلی تحمل کردم و هیچی نگفتم اینقدر بهم بی احترامی شد ولی ترسیدم شوهرم زنگ بزنه با خانوادم گفتم خودم زودتر بگم بهتره نمیدونستم مامانم اینجوری بهش میگه😑😑

الان خودت بری بی منت میشی و زشته برات.... بمونی خودشون میان سراغت باتوجه به اینکه همش اونام فحش کار ...

اره درست میگی 

والا همه چی بررسی کردم  شوهرم درست حرف نمیزنه نمیگه چشه منم دیگه چقدر ؟! کم اوردم