2777
2789

منم همیشه میرفتم پیشش که بیا آشتی بیا شام گذاشتم بچه ها گشنه هستن بدون تو مزه نمیده

اونم صد تا قول بی ربط ازم می‌گرفت میومد با منت

امشبم رفته بود ماساژ، یارو خودش نیومده بود شاگردش را فرستاد اینم نرفت دیگه 

اومد تو خونه با قهر رفت تو اتاق. قرار بود بریم واسه بچه ها لباس پاییزی بگیریم. فکر میکرد بخاطر این برم باهاش آشتی 

منم این دفعه نرفتم.

شام هم کباب قرار بود بزارم. رفتم روی منقل برای خودم و بچه ها دارم میپزم

اَه اعصابم خورده بیاین بگید کار خوبی کردم 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

خیلی کار خوبی کردی

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رو با مادرش اشتباه گرفته کار خوبی کردی

اگر مادرش یه بار نی نی به لالاش گذاشته بود دلم خوش بود اون اصلا آدم حسابش نمیکنه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

قهر نیست که،مردا وقتی عصبانی یا ناراحتن میرن تو خودشون و دلشون میخواد تنها باشن برعکس ما زنا که تا ناراحت و عصبانی هستیم دوست داریم خودمونو خالی کنیم و به دیگران بگیم حالمونو.الان بهترین کارو داری میکنی.برا اونم شام بپز ولی به پر و پاش نپیچ.شامشو ببر تو اتاقش خورد که خورد،نخوردم خودتو ناراحت نکن.کم کم حالش خوب میشه میاد پیشتون

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

وقتی دلیل قهرش شما نیستین چرا باید منت کشی کنی!

اون باخودش درگیره تو چرا خودتو قاطی میکنی؟بزار خودش کم کم از عصبانیت درمیاد

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
وقتی دلیل قهرش شما نیستین چرا باید منت کشی کنی!اون باخودش درگیره تو چرا خودتو قاطی میکنی؟بزار خودش ک ...

من احمق عادتش دادم

چون دوستش دارم و دوست نداشتم ناراحتیش را ببینم میرفتم پیشش

اونم سو استفاده میکرد

منم بخاطر جو خونه و بچه ها باهاش راه میومدم