2777
2789

سرزنش گذشته هارو میکنه گذشته هایی که باباشون خودکشی کردم ولی اون هعی تو دعوا به زبون میاره منم یه چی گفتم اونم منو زد 

از اولش  کلا من آدم درونگراییم دوست دارم تو خودم باشم پدرمم هعی منو وادار میکنه فلان کن بهمان کن با واتساپ گوشی من با شماره خودش واتساپ نصب کرده چن روزه همش میگه اینکارو کن فلان کن منم نمیدونم واقعا انقدر افکارم خسته اس دیگ بهم ریختمو دعوا شروع شد یکم دلم سوخت واسه پدرم ولی خب تو اگه منو دوس داری نمیذاری اعصابم بهم بریزه

عزیزدلم میدونم که چقدر شرایطت سخته

اما تفاوت نسلی باعث شده که درک نکنن دوتا نسل متفاوت همدیگرو قدیمیا اکثراً حتی نمیدونن برنگرا بودن چیه درونگرا بودن چیه سعی کن کنار بیای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.