2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوستش گفته یه رل برای من جور کن فشار اورده اینم اینو گفته

خب من خودم صد سال سیاه نمیخوام این مدلی رل کسی بشم😕

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
😐الان جدی گفتی اسی مگخ خرابه که بار اول پاهارو بده بالا

به خرابی نیست به نفهمیه 

به اینه ک عادی سازی کردن این مسئله رو

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
بیشتر خاست هم خودمو برده باشه هم اونوچون گف ساعت چن میتونی بیای گفتم ۹ گف دیره

خب اگخ ایتقدر گاوه که میخواا تورو تنها با خودشو دوستش ببره بیرون ولش کن 

ببین زنگ بزن بگو دوستم نیومد خو بعد ببین الانم دوستشو میارخ یا نه اگه اورد قطع ارتباط 

این میخواسته دوست تورو با دوستش اشنا کنه بخ احتمال زیاد

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

من چیکار به اسی دارم که خرابه یا نه چرت میگی من منظورم اینه اینجا اکثرا تینیجر هستن خوبه ادم بهشون ت ...

تینجیرن ... که نیستن خوهشا عادی سازی نکن اینارو

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

خب شما یه جوری گفتی انگار خودتونم در حال عادیی سازیید

من نگفتم اون پستو مال یه نفر دیگه بود میگم عادی سازی میکنن