2777
2789

امروز نشسته بودیم داشتیم نهار میخوردیم یهو گوشی پدر شوهرم زنگ زد بلند شد رفت گوشیشو جواب بده وقتی خم شد گوشی رو از زمین برداره یهو زارررررت یه صدایی ازش بلند شد 😨😨😨.بعد دوازده سال نمیدونست چطور از دست خنده من فرار کنه .بقیه هم سر سفره در حال خفه شدن بودن 😂😂😂😂😂😂

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یبار مادر شوهرم داشت ذکر میگفت با تسبیح و جانماز آب میکشید دراز کشیده بود یهو عطسه گرد زااااارت  در رفت

سرخ شد منم تو دلم قند آب میکردن هخخخخ

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤

پدر شوهر من داشت حرف میزد یهو وسط حرف سر سفره دروغ بدی زد همه مردن از بو و خنده😁😁😁 منم این شکلی یودم😥😥😫😫😷😷😷😂😂

مرد که خوب باشد زن بی شک بهترین میشود، باور کنید مرد زن را میسازد ؛ پشت هر مرد موفقی زنی است که خیالش از مردانگی مردش جمع است .
😓😓😓😓😓😓 من معمولا نمیخندم نشنیده میگیرم این مساله رو

منم همین طور. به پسرم هم یاد دادم همین کارو کنه. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

منم اولش نخندیدم خودم سرگرم گوشیم کردم ولی مادر شوهرم انقدر خندیدو اشک ریخت که ناخودآگاه هممون ریسه رفتیم .

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم

و در ادامه اصلا هم خنده دار نیست واقعا به نظر من 😐😐😐

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
پدر شوهر من داشت حرف میزد یهو وسط حرف سر سفره دروغ بدی زد همه مردن از بو و خنده😁😁😁 منم این شکلی ی ...

آروغ 

مرد که خوب باشد زن بی شک بهترین میشود، باور کنید مرد زن را میسازد ؛ پشت هر مرد موفقی زنی است که خیالش از مردانگی مردش جمع است .
و در ادامه اصلا هم خنده دار نیست واقعا به نظر من 😐😐😐

بیشتر آدم دلش برای اون شخص میسوزه که خجالت میکشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من این قضییه واسه خواهر شوهرم اتفاق افتاد.داشتیم آش میخوردیم بهش گفتم نمکو میدی اونم تپله به سختی دولا شد نمکدونو بده ازش در رفت..جالب اینه دیگه نمکدونو نداد از خجالتش سریع صاف نشست

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
آخی بیچاره چقدر خحالت کشیده البته برای بعضی آقایون این چیزا زیاد مهم نیست😁😁😁

نه این بیچاره خیلی با من رودرواسی داره .من بیشتر از اون خجالت کشیدم .