2777
2789
عنوان

مادرشوهرم با نون و حلوا پیاز خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 36 پست
میفهمم ولی خودمم پیش اومده عسل با پیاز خوردم عاشق پیازم

واقعا؟ من اصلا نمیتونم چیز شیرین بخورم 

چه برسه با پیاز

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

پیاز و پنیر؟یجورایی مثل نون پنیر سبزی،حتمن خوشمزه اسیادم باشه امتحانش کنم👍

آره،نون پنیر و پیاز، خیلی اشتهای آدمو باز میکنه🤭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من چه رو ده بار تکرار کن

بنظرم بی ارتباط نیس

اون خودش توی خورد و خوراک ما نظر میده

میگه رو پیتزا پنیر کم بریز چربی ضرر داره

بعد الان یه بشقاب بزرگ حلوای چرب و پره شکر خورد

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

بنظرم بی ارتباط نیساون خودش توی خورد و خوراک ما نظر میدهمیگه رو پیتزا پنیر کم بریز چربی ضرر دارهبعد ...

اون شعور روابط نداره تو داشته باش 

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

به قرآن من آدم دیدم نارنگی با پوست لای بربری می خورد میگفت ویارمهالان که گفتی یادش افتادمبه نظرم ر ...

منم شنیدم یکی ویارش بود بیسکوییت رو میزاشت لای نون میخورد

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.