2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميگفت تا ساعت ٤داشتيم چرا زودتر نيومدي😑حالا من داشتم از درد ميمردم استرسم داشتم اين درد واسه چيه ا ...

شما پرونده نداری اونجا؟! اونایی که پرونده دارن سونوی اضطراری میگیرن هر موقع باشه

همسرمم يبار اونجا آزمايش خون داد نميدونم چجوري خون گرفتن بيچاره غش كرد من مردم و زنده شدم فكر كردم آمپول هوا زدن بهش

بهرش اومد برديمش خونه هي بالا مياورد اصلا خاطره خوب از اونجا ندارم

دكتراي اورژانسشم كه اسطوره هستن

ميري ميگي ويروس اسهال استفراغ از بچم گرفتم باز ميگه يه مسموميت سادس چيزي نيست برو😑

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
نميدونى چقد شده هزينش

اون بیمه داشت هر دو بارش سزارین کرد، ولی بیمه بود، منم آدمی نیستم از قیمت و اینا بپرسم راستش، فقط میدونم دکتر حجتی خیلی خوبه،منم  اگر باردار بشم میرم پیش اون انشاءالله

ای بابا به خیر گذشت حالا اون روز؟!

آزه ديگه رفتم يجا بيرون سونو پيدا كردم معلوم شد جنين سالمه و اون درد مال كيست تخمدانه

همسرمم يبار اونجا آزمايش خون داد نميدونم چجوري خون گرفتن بيچاره غش كرد من مردم و زنده شدم فكر كردم آ ...

رگ گرفتنشون صفره  صفر!

منم اونجا چندبار آزمایش دادم قبلا. افتضاح بوده آزمایشگاش  هم جواب دیر میدن هم رگ پیدا نمیکنن. هم سوزناشون ضخیمه. جاشونم کوچیکه. اگه اونطرفاییین همیشه برو رسالت.  بیمارستانش عالیه  منکه آزمایشگاهشو خیییلی راضیم. شانه روزیم هست 

همسرمم يبار اونجا آزمايش خون داد نميدونم چجوري خون گرفتن بيچاره غش كرد من مردم و زنده شدم فكر كردم آ ...

آزمایشگاه شو رفتم راضی بودم هر جا میرم رگم خوب پیدا نمیشه یه بار یه جا رفتم سوراخ سوراخم کرد آخرم مجبور شد از روی پام بگیره، دیگه چشام سیاه شده بود از ضعف، از آزمایشگاه اینجا راضیم ولی اورژانس اونجا برای بیماری های عمومی و اسهال استفراغ و اینا رفتم خوب نبوده دیگه  اورژانس اونجا نمیرم 

رگ گرفتنشون صفره  صفر! منم اونجا چندبار آزمایش دادم قبلا. افتضاح بوده آزمایشگاش  هم جواب ...

آره تازگي همش ميرم رسالت