2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نصیحت واس دانشاموزی که از تست زدن میترسه ازحجم زیادکتاب تستامیترسه و از کلاسای انلاین عقب افتاده

خب اخر به اول برو 

هر مبحثی رو میخوای تست بزن جوابشو بخون بعد برو اون مبحث رو مطالعه کن و  کلاس رو هم شرکت کن بقیه تکالیف از این بع بعد رو هم انجام بعده که بیشتر عقب نیفتی 

مواد تشکیل دهنده thiamfenicure چیه و ترکیبش با مولتی ویتامین چه تاثیری داره؟اصن شدنیه یا اشتباهه؟

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

خب اخر به اول برو هر مبحثی رو میخوای تست بزن جوابشو بخون بعد برو اون مبحث رو مطالعه کن و کلاس رو هم ...

چی میگی حالت خوبه اول تست بزنم بعد مطالعه کنم نصیحت نخواستم بابا خودم عاقلم خخخخخخ  

یه نصیحت جامع و کامل چی داری؟😄

اگه دانش اموز هستی توی انتخاب رشته فکر کن 

زمان هرگز به عقب برنمیگرده 

قدر زمان پول سلامتی رو بدون 

پس انداز کن 

شروع به یاد گیری ی زبان زنده دنیار رو از الان کن  

اگه دانش اموز هستی توی انتخاب رشته فکر کن زمان هرگز به عقب برنمیگرده قدر زمان پول سلامتی رو بدون پس ...

دانش آموز نیستم 

ولی خیلی خوب بود نصیحت هاتون🥰

ممنون🙏🏻

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)