2777
2789

کسی نیست ک دست ادمو بگیره کمکمش کنه  فقط خودتیو خودت

خودتم خستهههههه نا امید اما بخاطر همینایی ک ادم حسابت نمیکنن داری زندگی میکنی داری زیر بار فشار له میشی داری تلاش میکنی ولی بازم میبینی بقیه ک نصف تو تلاش نمیکنن بهتر از تو زندگی میکنن میرسن ولی تو.... خستممممم خستهههههه نا امیدم میترسم زندگیم بی معنیه همه جا تاریکیه نه نوری هست نه کسی ک حداقل دلداریت بده🙂💔

ب هر الاغی بیشتر از حدش یونجه بدی فاز یال (:

اشتباه نکن 

خدا هست 

فقط تو باید بهش رو بیاری یه جله بردار کع سبک باشه مثلا صد صلوات برای امام زمان

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

یه عده  از اجدادشون  بهشون کمک رسیده 

طرف ها بدون تلاش باورت نمیشه از پدربزرگشون (پدر  مادربزرگشون)

بهشون  رسیده .

بعد یه عده میگن فقط تلاش .

دقیقا کدوم تلاش ؟ 

دور و برم هر کی ایتخدام رسمی شده بدون تلاش. با پارتی . درس هم نمیخوندن   دیپلمشون رو هم با پارتی به زور جور کردن .

موندم واقعا کدوم تلاش ؟ 

یک نفر جلو چشام  بچش درس نمیخوند و دنبال عشق عاشقی بود ... کلی پول خرج کرد برای بچش  کلی آ .  اون پولم از راه نزول و ‌...‌بود .‌   الان بچش دانشجوی پزشکیه.

کدوم تلاش دقیقا ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نکن خدا هست فقط تو باید بهش رو بیاری یه جله بردار کع سبک باشه مثلا صد صلوات برای امام زمان

چقدر التماس کنم به خدا😔 

ادم اونجایی میشکنه که پدرش نتونه کمکش کنه من خیلی وقته از این مرحله گذشتم الان فقط دلم بنده ب خدا ک تنگار اونم قربونش برم مارو نمیبینه

یه عده از اجدادشون بهشون کمک رسیده طرف ها بدون تلاش باورت نمیشه از پدربزرگشون (پدر مادربزرگشون)به ...

همینی که من میکنم  ولی با هر دستو پا زدنی فرو میرم زیر زمین🙂

نیستی عزیزم ما شانسمون بده وگرنه بی عرضه هرگز نیستیم

باور میکنی چقد تو این سن کم شکستم اون شوهرم اون خانوادم.

تنها امیدم کنکور بود که اونم... با این اوضاع

باور میکنی چقد تو این سن کم شکستم اون شوهرم اون خانوادم.تنها امیدم کنکور بود که اونم... با این اوضاع

اره کاش درکت نمیکردم خوش به حال کسایی که شادن من هیچ وقت شاد نبودم تو زندگی م

چقدر التماس کنم به خدا😔 ادم اونجایی میشکنه که پدرش نتونه کمکش کنه من خیلی وقته از این مرحله گذشتم ا ...

باشه ناامید نشو صداش بزن به واسطه ائمه به خصوص امام زمان و امام حسین

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم